.

Hemoton 6шт Глава на Четка за Тоалетна Силиконови Тела Силиконовата Четка За Почистване на Силиконовата Четка за Тоалетна Тоалетни Четки за Баня с Притежателя на Сили?

Hemoton 6шт Глава на Четка за Тоалетна Силиконови Тела Силиконовата Четка За Почистване на Силиконовата Четка за Тоалетна

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

КОРОНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ТОАЛЕТНАТА чиния - Гъста четина с висока здравина, я не е лесно да се деформира лесно дезинфекцияКомплект четки за тоалетна замяна глава на четка за тоалетна ЧЕТКА за почистване на тоалетната чиния замяна четка за тоалетна АКСЕСОАРИ за ПОЧИСТВАНЕ на тоалетната чиния СМЯНА на четки за баня - идеален за почистване, не заема място, може да се съхранява и да се пуска с малко пространство.СКРУБЕР за ТОАЛЕТНАТА чиния - това може да бъде смяна на стари или развалени глави четки за тоалетна, която е практична и трайна.ЧЕТКИ ЗА ТОАЛЕТНА, ЗА - Изработени от различен материал, дълготраен и безопасен за продължителна употреба, практични и икономични.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - ? е направен от различен материал, безопасен за продължителна употреба, практичен и икономичен.КОРОНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ТОАЛЕТНАТА чиния - Гъста четина с висока здравина, я не е лесно да се деформира лесно дезинфекция.Комплект четки за тоалетна замяна глава на четка за тоалетна ЧЕТКА за почистване на тоалетната чиния замяна четка за тоалетна АКСЕСОАРИ за ПОЧИСТВАНЕ на тоалетната чиния СМЯНА на четки за баня - идеален за почистване, не заема място, може да се съхранява и да се пуска с малко пространство.СКРУБЕР за ТОАЛЕТНАТА чиния - това може да бъде смяна на стари или развалени глави четки за тоалетна, която е практична и трайна.ЧЕТКИ ЗА ТОАЛЕТНА, ЗА - Изработени от различен материал, дълготраен и безопасен за продължителна употреба, практични и икономични.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - ? е направен от различен материал, безопасен за продължителна употреба, практичен и икономичен.Списък на пакетите 6 x дюзи за тоалетни четки Характеристики -Цвят : бял почистващи средства за четки за баня -Материал : PP почистващ препарат за тоалетни четки -Забележка : Подходяща за монтаж замяна на четки за баня с груба нишка, с диаметър 12 мм -Размер : около 10.14 X3 инструмент за почистване. -Тази корона, четки за тоалетна е направен от добър материал, както косъм четки има добра почистване на лента. Аксесоари за почистване на тоалетни чинии. -Отлично съотношение качество / цена, можете да си купите на тази удобна и практично дюза за тоалетна в кръгла топка дюзи за тоалетна. -Това е много практичен инструмент за почистване, който ще ви помогне лесно да се създаде сигурна и комфортна обстановка в банята.

Декларирани характеристики