.

Кутия за салфетки LLLY, Кухненски Държач за кърпички, Кутия за съхранение на ролка хартия, Контейнер за салфетки, Аксесоари за баня (Цвят: кафяв размер: 17 * 16 см)

Кутия за салфетки LLLY, Кухненски Държач за кърпички, Кутия за съхранение на ролка хартия, Контейнер за салфетки, Аксесоари

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от екологично чист материал полипропилен, устойчив на замърсяване, износване, трайни и лесни за почистванеКрай лъскав, без чакъла, не травмирует плат, не травмирует ръка.Форма на нежна и гладка, а общата форма, основана на мишке, който е светъл и сладък.Дебели, устойчив на замърсяване, канава, декоративен и годни за употреба.Дъното въодушевен, нескользящее, износостойкое и стабилно.Изработен от екологично чист материал полипропилен, устойчив на замърсяване, износване, трайни и лесни за почистване.Край лъскав, без чакъла, не травмирует плат, не травмирует ръка.Форма на нежна и гладка, а общата форма, основана на мишке, който е светъл и сладък.Дебели, устойчив на замърсяване, канава, декоративен и годни за употреба.Дъното въодушевен, нескользящее, износостойкое и стабилно.Изработен от екологично чист материал полипропилен, грязеотталкивающий, устойчив на абразия, издръжлив и лесен за моющийся. краищата са гладки, без чакъла, не увреждат тъканта, не травмируют ръка. Форма на нежна и гладка, а общата форма прилича на мечка, който на светло и мил. Дебели, грязеотталкивающий, канава, декоративен и удобен. дъното въодушевен, нескользящее, износостойкое и стабилно. Заглавие : държач за хартиени кърпи за ръце Материал : РР Размер : 17 * 16 см. Цвят : кафяв, бял Опаковка включва : Хартиена кутия * 1 (друга стоки в комплекта не са включени) Забележка : поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.Поради ръчно измерване, моля, помисли малки разлики в размера.Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Пакетът включва в себе си само основен продукт.

Декларирани характеристики