.

Amosfun 120 Листа Черни Салфетки Покани на Выпускную парти Централните елементи за маси Салфетка с Трапезария и кухненска Посуда Черни Прибори за хранене Аксесоари за ?

Amosfun 120 Листа Черни Салфетки Покани на Выпускную парти Централните елементи за маси Салфетка с Трапезария и кухненска Посуда

BGN 43.63

Сума
Налично за поръчка

BALLOONS BLACK - също има висока попиваща способност и мекота, че осигурява удобно протирание Творчески, като декорация за дома, приятни за окото цветове правят щастлив всеки ден.САЛФЕТКИ за хранене - чудесен подпори за фотосесия, която ще ви помогне да направите идеалната декорация на партита.ЧЕРНА КЪРПА - Висококачествен материал : устойчивост и дълготрайност на употреба. ЧЕРНА СЕРВИРОВОЧНАЯ СЪДОВЕ - С надпис "Поздравления, Градушка!" и ключ на центъра.Списък на пакетите 120 x листа салфетки Характеристики - Цвят : черен Златни Аксесоари за партита. - Висококачествен материал : Здрава посуда, предназначена за продължителна употреба. - Размер : трапезария, определени с размери около 33 x 33 x 0,1 виж - Материал : Книжен трапезария и кухненска посуда. - тематична украса на парти в чест на абитуриентски сезон черни кърпички. - Чудесен подпори, за да снимам, ще ви помогне да направите идеалната декорация на партита черен въздушно топка. - Идеални, за да проверите за партита и украса, за да придадат празнична атмосфера салфетка с принтом по темата за абитуриентски сезон. - Креативна тъкан като украса за дома, приятни за окото цветове са приятни за вас всеки ден.Информация за стоки, Трапезария комплекти Искате нещо готино, да украсяват за рожден ден или маса за хранене?Салфетка с принтом на тема абитуриентски сезон - чудесен избор за декор. черни салфетки ярка и соблазнительного цветове ги правят идеални удобства за партита и украса, за да придадат празнична атмосфера тематични парти. черна кърпа също е много креативна и като украса на дома. Изберете салфетка и започнете де се сега!.

Декларирани характеристики