.

Лампа за отопление, Влечуги Doramone, Точков лампа за отопление, UVA/UVB Зажимная лампа с 3 електрически Крушки и Регулируем Временен ключ, Подходящи за Аквариум Влечуги, З?

Лампа за отопление, Влечуги Doramone, Точков лампа за отопление, UVA/UVB Зажимная лампа с 3 електрически Крушки и Регулируем

BGN 7.49

Сума
Налично за поръчка

【Сменяеми лампи】 UVA/UVB ползающий лампа има 3 лампи (1x25 W + 2x50 W лампи) с UVA / UVB за имитация на слънчева светлинаUVA може да стимулира апетита и UVB може да допринесе за усвояването на калция влечуги. 【Материал премиум-клас】 Притежателя лампа костенурка heat притежава устойчивост на топлина и сигурност. Цокъл E27 е съвместим с лампи с нажежаема жичка, луминесцентни, UV лампи, керамични излучателями топлина и т. 【Гъвкав и лесен за използване】 Трайно стяга с напрежение 2 инча позволява лесно да го инсталирате във всяко удобно за вас положение.Гъвкава тръба от неръждаема стомана, може да се върти на 360 градуса без деформация. 【Време и регулируема температура】 Поставка за лампа за влечуги могат да бъдат определени в съответствие с нуждите на влечугите.Можете да изберете подходяща крушка за корекция на яркостта и топлинна енергия, отговарящи на нуждите на влечуги в различно време. 【Широко се използва】 Лампа костенурка basking е подходящ за повечето влечуги, костенурки, гущери, змии, паяци, птици, земноводни.Също така може да работи с обикновените електрически крушки E27 за осветление на стайни растения, художествени студия, спални и т., Влечуги - това е эктотермы, че по-учен означава "хладнокръвно".Това означава, че те разчитат на източниците на топлина, намиращи се извън тяхното собствено тяло, за да се затопли и да се поддържа правилната температура на тялото.В дивата природа, това би било под формата на слънчева светлина и горещи камъни, но когато съдържанието е като домашен любимец вие, като ги настойник, трябва да им се осигури правилното отопление.Какво е UVA / B светлината и защо е необходим рептилиям?.Повечето влечуги за здравето се изисква като UVA, така и UVB светлина.UVA light им осигурява топлина и комфорт на слънчева светлина.Те трябва да се поддържа правилната температура на тялото, за да регулират метаболизма си, да се размножават и поддържа имунната система.Костенурка - добър пример!.Ултравиолетова светлина също е от решаващо значение за здравето и благосъстоянието на костенурка.Те се нуждаят от uv излъчване за производство на витамин D3. Този витамин е необходим черепахам за усвояване на калций.Без това ги черупки и кости не ще да расте правилно.Без достатъчно количество ултравиолетова радиация костенурки ще страдат от метаболитни заболявания на костите, които са болезнени и смъртоносни.

Декларирани характеристики