.

JOYTUTUS поставка за Чаши за мобилен телефон за кола, Авто поставка за Чаши за мобилен телефон за кола, Голям Автомобилен поставка за Чаши, Адаптор, с дълга дръжка, със з?

JOYTUTUS поставка за Чаши за мобилен телефон за кола, Авто поставка за Чаши за мобилен телефон за кола, Голям Автомобилен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Добра съвместимост】 Кола за телефон е идеален за смартфони до 7 инча, съвместима с i Phone 14 Pro Max / 14 Plus /14/ 13 / 12/ X/ Xs/ 8 plus / 8/7 plus / 7 / 6s plus, Samsung Galaxy S10 / S10e / S9 / S8 и другиТой е изключително издръжлив, да е здраво задържане на вашия телефон. 【Идеален за телефон и бутилки】 Вдъхновен от оригиналния държач за автомобилен номер, можете да поставите не само мобилен телефон с нашия нов держателе за чаши, но и за тяхната голяма бутилка в подстаканнике, и повече няма да се случи ситуацията в търсене на мобилен телефон и чаши. 【Титуляр за голяма бутилка с вода】 са изпитвали ли сте някога притеснение се дължи на факта, че в държач за чаши на централната конзола няма да побере новата голяма бутилка, която току-що сте придобили?Удължител за подстаканников Joy Tutus подходящ за бутилки или чаши популярните марки обем 18-40 унции (Обърнете внимание : гумени издатини на подстаканнике може да се оттегли, ако трябва да поставите по-голяма бутилка). (※ Съвети : не е съвместим с чаша от Yeti 14 унция). 【Вид с възможност за завъртане на 360 градуса и регулируема дължина на ръкохватката】 Глава от стойки за мобилен телефон може да се върти на 360 °, което ви позволява да разглеждате навигационно приложение, като на екрана хоризонтално.Прибиращ се дръжка може да бъде представен в съответствие с вашите нужди, а стяга предпазва смартфон от разклащане и случайно падане.Можете лесно да регулирате разстоянието между вас и държач. 【Внимание към детайла】 Долната част на U-образната отвори за писалки, поставки за чаши след намира се на около 0.5 инча от дъното.Нашите по-големи автомобилните поставки за чаши са поставени в чаша с дръжка, без навеждане и не разбрызгивая.Дъното е снабдено с гумена подложка за ефективна защита на чаши и премахване на шум.

Декларирани характеристики