.

Дифузор Етерично масло MXJCC с Дистанционно управление, Овлажнител за въздух със студена Мъгла обем 400 мл, Ароматни Дифузор с Безводен защитен превключвател и 7 Led цве?

Дифузор Етерично масло MXJCC с Дистанционно управление, Овлажнител за въздух със студена Мъгла обем 400 мл, Ароматни

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Хидратира по всяко време, не низходящо със desk, освежайте кожата и избягвайте сухота по време на работаЦветни атмосферни осветителни тела, променящи се цветове, хидратира през нощта и дават ви успокоява и спокоен сън.Изискан външен вид го прави идеален за декорация на вашата всекидневна, спалня, офис и много други.Тихо хидратация, Независимо от това, дали сте в офиса или на почивка, ароматни конус работи с ниски нива на шум, тихо и не се притеснява.Фино пръскане, ефективно овлажнява въздуха, позволява да се чувстват комфортно, резервоар за вода с голям капацитет, удобен за използване. Хидратира по всяко време, не низходящо със desk, освежайте кожата и избягвайте сухота по време на работа. Цветни атмосферни светлини, променящи се цветове, хидратира през нощта и дават ви успокоява и спокоен сън. Изключете овлажняване на въздуха, дали сте в офиса или на почивка, ароматни конус работи с ниски нива на шум, тихо и не се притеснява. Фин спрей, ефективно овлажнява въздуха, позволява да се чувстват комфортно, резервоар за вода с голям капацитет, удобен за използване. Изискан външен вид го прави идеален за декорация на вашата всекидневна, спалня, офис и много други.Спецификация : Тип на продукта : Ароматни ДиффузорМатериал : PP, абстратип : Дълбоко обяснение за дърво Напрежение : 110-240 v Мощност : 12 Втемность : 400 Млрежим захранване : свързване на захранващия кабел Стъпки за използване : 1. Отворете капака в посока на стрелката. Добавя се вода в распылительную камера. Затворете капака в съответствие с указанията. Ще Получите източник на захранване, посочен от стрелката.Начин за добавяне на ароматерапевтического масло : Изключете захранването, махнете капака, добавете ароматерапевтическое масло по ваш избор в камерата за пръскане, добавете съответното количество вода, затворете капака и включете захранването.Пратката включва 1 x уред за ароматерапия Добре дошли в магазин MXJCC, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики

Item Type:
Aroma Diffuser
Material:
PP, ABS
Type:
Deep Wood Grain
Voltage:
110-240V
Power:
12W
Capacity:
400ml
Power Supply Mode:
Plug in the power cord
Steps for Usage:
1. Open the cover in the direction shown by the arrow.:
2. Add water to the spray chamber.:
3. Close the lid according to the direction.:
4. Obtain the power supply indicated by the arrow.:
How to Add Aromatherapy Oil:
Turn off the power, remove the lid, add the aromatherapy oil of your choice to the atomization chamber, add an appropriate amount of water, close the lid, and turn on the power.:
Package includes:
1 x aromatherapy machine:
Welcome to MXJCC store,please rest assured to buy,if you have any questions, please feel free to contact us :