.

Четка за Тоалетна с плоска Глава, Комплект четки за Тоалетна и Държач за Баня, Инструмент за почистване на Тоалетна за Домашна употреба, Аксесоари за прибиране на р?

Четка за Тоалетна с плоска Глава, Комплект четки за Тоалетна и Държач за Баня, Инструмент за почистване на Тоалетна

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Произведен от каучук вендузата търговски клас, която гарантира максимална мощност потапяне за отстраняване на трайни засоров от тоалетната чиния, душ канализацията и мивкиДържач за тоалетна четка е изработена от устойчив материал, е трайна.Държач за тоалетна четка е удобно място за тоалетна четка, към който е лесен за достъп.Висока Носеща Способност на,Основата има висока носеща способност, и лесно се накланя.Този държач за тоалетна четка е с плавни линии и солидна конструкция.Произведен от каучук вендузата търговски клас, която гарантира максимална мощност потапяне за отстраняване на трайни засоров от тоалетната чиния, душ канализацията и мивки.Държач за тоалетна четка е изработена от устойчив материал, е трайна.Държач за тоалетна четка е удобно място за тоалетна четка, към който е лесен за достъп.Висока Носеща Способност на,Основата има висока носеща способност, и лесно се накланя.Този държач за тоалетна четка е с плавни линии и солидна конструкция.MRXFN снабден с висококачествена гумена вендузата, която гарантира максимална мощност потапяне за отстраняване на трайни засоров от тоалетната чиния, душ канализацията и мивки.Параметри : Тип на продукта : Набор от тоалетни за зъби Материал : PP + tprцвет : бял, зелен Размер : приблизително 365x43x98 mm / 14,4x1,7x3,9вес : приблизително 227 g ~ 241 г / 8oz ~ 8,5 унции Стил : минималистичен съдържание на Пакета : 1 х четка за тоалетна 2 х подвижна държач за четки Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Toilet Brush Set
Material:
PP+TPR
Color:
White, Green
Size:
Approx.365x43x98mm/14.4x1.7x3.9in
Weight:
Approx.227g~241g/8oz~8.5oz
Style:
Minimalist
Package List:
1 x Toilet Brush:
2 x Detachable Brush Holder:
Note:
1. Please allow 1?2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :