.

Dewkou 1 БР. Сенника на предното стъкло на автомобила, Предпазва автомобила от вредните слънчеви лъчи Чадър козирка с пеперуда Дизайн на ръба на 360 ° Въртяща Сгъваема К?

Dewkou 1 БР. Сенника на предното стъкло на автомобила, Предпазва автомобила от вредните слънчеви лъчи Чадър козирка с пеперуда

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

? Уникални материали : В зонтике за предното стъкло на колата се използва слънцезащитно покритие ice crystal nano с най-високо качество, тя може да се отрази на ултравиолетови лъчи и слънчевата топлина, ефективно изолира от топлина, предпазва от проникването на топлина, поддържа температурата на автомобилния кулере ? Лесен за инсталиране и съхранение : изисква само няколко секунди, за да отворите чадър и завършите инсталацията, вместо да отново и отново сгъване на сенника на предното стъкло. компактните размери позволяват лесно да се съхранява странични врати, отделение за съхранение на втория пилот. ? Широка съвместимост : Подходящ за повечето малки и средни автомобили, джипове, камиони.Той може да блокира не само 90% топлина, но и 99% от ултравиолетови лъчи, като осигурява пълна защита на вашия автомобил при запазване на прохлада и комфортни условия за отдих в колата.Съвети : Моля, бъдете внимателни при проверка на размера на предното стъкло. ? Добре обмислен дизайн : чадър от слънцето е по-удобен дизайн, гъвкава дръжка решава потенциален проблем надраскване на централната конзола и арматурното табло, което прави поставянето му по-гъвкави. размерът му е 55 "x 31". ? Гаранция за качество : Поставка за чадър 10 bones е изработена от стомана с висока твърдост, устойчиви скелетна опора в комбинация с удебелени кърпа осигурява дълъг живот от този козирка на предното стъкло.Козирка от чадър за автомобили винаги стои здраво и никога не пада. сенника на предното стъкло на автомобила, предпазва автомобила от вредните слънчеви лъчи Чадър козирка с пеперуда Дизайн на ръба на 360 ° Въртяща сгъваема кола чадър козирка (56,7 "x 34,6").

Декларирани характеристики