.

YXBDN Стъклена Кана с филтър, кана за разделяне ч. вода, домакински Чай набиране, уреди за приготвяне на чай, Електрически керамичен котлон (Цвят: A, размер: както е пока?

YXBDN Стъклена Кана с филтър, кана за разделяне ч. вода, домакински Чай набиране, уреди за приготвяне на чай, Електрически

BGN 36.25

Сума
Налично за поръчка

Високо боросиликатное стъкло, устойчиво на студ и висока температура, може да се отоплява открит огън и лесно се разрушаваДръжката е от масивна дървесина, топлоизолация срещу изгаряния, комфортно усещане в ръката.Стъклена накрайник за дизайн на вътрешния резервоар дава възможност за бързо отделяне на чай и супа.На индукционна печка вие можете по всяко време да приготвите чай за няколко.Може да се използва за приготвяне на чай, ароматизирани чайове, варене на чай и кафе.Високо боросиликатное стъкло, устойчиво на студ и жега, могат да се отопляват на открит огън, него не е лесно да се прекъсне, здрава дървена дръжка, топлоизолация срещу изгаряния, удобен на пипане Конструкция на вътрешния резервоар с прорези стъкло тип, позволява бързо да се отдели чай супа е Оборудван с индукционна печка, можете да варя чай и задушени по всяко време може да се използва за приготвяне на чай, ароматизирани чайове, варя кафе Материал : стъкло, дърво съдържание на Пакета : Сигаретница + 4 чаши + Ел. керамичен котлон (480 ml) Размер : както е показано В комплекта са включени : бутилка за студена вода * 1 комплект (не включва други демонстрационни обекти) Добри съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.

Декларирани характеристики