.

Апликация на раменния скоба е с парно отопление, топла вода чанта за рамо, Подходящ за облекчаване на болка в мускулите, Тендинит Периартрити, Три режима на спомага?

Апликация на раменния скоба е с парно отопление, топла вода чанта за рамо, Подходящ за облекчаване на болка в мускулите,

BGN 13.39

Сума
Налично за поръчка

Облекчаване на болки в рамото -Нагревающий и вибриращ масаж облекчава болката в рамото вградена топло може да стопли рамото си, да се подобри кръвообращението и да помогне за възстановяване след травма.Осигурява ультракомфортную топла терапия раменната става, помага за облекчаване на болки, причинени от замръзнали рамо, има счупени поредица вращательной белезници, вывихом, разтягане на ставните връзки и бурситом.Черни наплечники с електрически отопляеми наплечников. Отоплението е На 3 температурни режима - Плечевая топло лесна работа, идва с адаптер за използване свържете я към електрически контакт. натискайте бутона в продължение на 3 секунди, за да включите /изключите, кратко натискане на бутона за превключване на режим.Е подходяща за използване, когато гледате телевизия или да четете книга, у дома на дивана.ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКАТА - Тази топла вода чанта за рамо снабдена с мрежесто чанта за съхранение на пакет с лед.Помага за намаляване появата на дискомфорт в раменете и облекчаване на болката.Тази наметало с топъл се регулира, можете да го носите навсякъде рамото.Каишка може да се регулира по дължина, така че той е идеален за всяка форма на тялото. защита на бедрата с електрически отопляеми тазобедрената става.ЕРГОНОМИЧЕН дизайн - Тази топла вода чанта за рамо е с ергономичен дизайн и регулируема презрамка, осигуряваща по-голям комфорт.Тази топла вода чанта за рамо е подходяща при тугоподвижности на раменете, плешките, разтягане на ставните връзки, тендините, парализа и болезненост.Страхотна идея за подарък-това ще бъде хубав и достоен подарък за родители, баби и дядовци, приятели за рожден ден, Коледа, Ден на майката, ден на бащата. облекчаване на болки в рамото-нагревателен и вибриращ масаж облекчава болката в рамото. Вградена топло може да стопли рамото си, да се подобри кръвообращението и да помогне за възстановяване след травма.Осигурява ультракомфортную топла терапия раменната става, помага за облекчаване на болки, причинени от замръзнали рамо, има счупени поредица вращательной белезници, вывихом, разтягане на ставните връзки и бурситом.Черни наплечники с електрически отопляеми наплечников. Отоплението е На 3 температурни режима - Плечевая топло лесна работа, идва с адаптер за използване свържете я към електрически контакт. натискайте бутона в продължение на 3 секунди, за да включите /изключите, кратко натискане на бутона за превключване на режим.

Декларирани характеристики

Item Type:
Shoulder Heating Pad
Material:
SBR Neoprene
Function:
Hot Compress for Shoulder Care
Package List:
1 x Shoulder Heating Pad1 x Shoulder Strap2 x USB Cable