.

Ipetboom 2 бр. за птици, Хранилки с Подложка, Малко Бавен Подложка за Сопения Бяло на Носа, Храна за Домашни Котки, Работна Дейност, Обучение на Умения, Одеало За Хранене, ?

Ipetboom 2 бр. за птици, Хранилки с Подложка, Малко Бавен Подложка за Сопения Бяло на Носа, Храна за Домашни Котки, Работна

BGN 23.97

Сума
Налично за поръчка

Подложка за нюхания домашни любимци : Подложка за нюхания е изработен от материя, която е безвредна и може да издържа на машинную пранеПодложка за занимания с кученца : ПОДХОДЯЩИ за МАШИННО пране - Мат с аромат е направен от тъкан, която е безвредна и е подходящ за машинно пране.Подложка за хранене на кучета : Подложка за дресура на кучета - Благодарение на ефектен цвят и форма той е привлекателен за кучета.Играчки за кучета Прасе : ПОДЛОЖКА за хранене на кучета - той може да отговори на нуждите на кучетата в нюхании и подобряване на способността на кучетата за нюханию.Ясла за домашни любимци : Собственикът може да осигури място за подслон в съответствие с положението на кучето.Пратката включва 2 x бавно ясла за домашни любимци Характеристики -Собственикът може да осигури подслон в съответствие с положението на кучето мат миризма на домашни животни. -Размер : 50x50x5 см / 19,7x19,7x2 инча купа за бавно хранене на домашни любимци. -Материал : Плат играчки за куче, прасе. -Цвят : Сиво, бяло, жълто ясла за домашни любимци. - Намалете събиране на боклук на улицата, изберете кучета или котки от допълнителна енергия и използвайте подложка за нюхания на slow food за хранене. - Благодарение на ефектен цвят и творческа форма, която е атрактивен подложка за нюхания домашни кучета. - Понюшка е изработена от материя, която е безопасна за здравето и поддържа машинную пране, предотвращающую задушаване купички за домашни любимци. - Тя може да отговаря на нуждите на кучетата обнюхивании и подобряване на способността на кучето към обнюхиванию dog slow устройство.Информация за стоки, А за домашни любимци, Това може да подобри способността на домашен любимец миризма. играчки за кучета прасе Креативен дизайн на килима ще помогне на вашия домашен любимец се научи да яде по-бавно и няма да се отрази на апетита. купа за домашни любимци срещу задушаване Добра ясла за малки кученца, кучета и други домашни любимци. подложка за нюхания домашни любимци, Този предмет е направен от плат за безопасно използване на домашни любимци.

Декларирани характеристики