.

8 бр. Големи Мрежести Торби за пране на Сутиена, Държач за Торби за пране Сутиен, Подходящ за чаши A-D, Антидеформирующее Бельо, Чанти за бельо, Защита за Сутиен, Чанта ?

8 бр. Големи Мрежести Торби за пране на Сутиена, Държач за Торби за пране Сутиен, Подходящ за чаши A-D, Антидеформирующее

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО - набор от торби за дрехи от 6 окото чанти за бельо е изработена от плътна и фина мрежа с малки отвори, ячеистая окото се различава недеформирующейся структура, висока еластичност и отлична пропускливост лМрежа от полиестерни влакна с отлична фильтруемостью идеален за почистване на сутиени, бельо и т. Лесно да носят със себе си - идеално за дома, за пътуване и като подарък, може да се използва за чорапи, бельо и т. Почти всичко, което с малки размери, помага да го защити, или да запази организирано, лесно и трайно.ЗДРАВ И ПОЛЕЗЕН ЗА ЗДРАВЕТО - Изработени от трайни дишаща полиестерни влакна, малки мрежа позволява сапунена вода леко излязат за оптимално почистване.Защитете вашето деликатна продукт от entanglements и порвания в пералнята или сушилнята.Здрава пластмасова рамка предоставя допълнителна подкрепа и предотвратява деформация на сутиени, по време на машинно пране.ВЕЛИКОЛЕПЕН ДИЗАЙН - Чанта за бельо с бюстгальтером е изработен от две различни слоеве на окото, тънък вътрешен слой и по-открито външен тъкат, благородна мълния - тя продължава да бъде затворена по време на пране, а краищата са добре покрити, така че те да не зацепят вашето красиво дантелено бельо.БЪРЗО И УДОБНО - Прозрачна мрежа улеснява намирането на вашите вещи и ги предпазва от загуба.Това също прави проверка за сигурност на летището бърз и удобен.Технически характеристики : Това е мрежести торби за дрехи, изработена от полиестер материал.Предназначени за машинно пране, той е предназначен за защита на дрехи от порвания.Трайно полиэфирное влакна лесно късане и запазва дрехите си в ред.Характеристики - Цвят : Син, сив. - Материал : Полиестер. - Размер : около 7,8x12,2 инча. - дрехите не трябва да запутываться, зацепляться или проточи. - с цип и други твърди елементи на декора дрехите оставя драскотини върху пералнята. - Окото чанти -органайзер за пътна опаковки за сортиране на дрехите, която разделя мръсни дрехи от чиста в багажа си. - Малък окото пропуска вода. - Подходяща за блузи, обувки, чорапи, бельо с бюстгальтером, бельо и т., Опаковка включва 8 x торби за пране.

Декларирани характеристики