.

Kasunpul 10 бр., Кръгла Покривка 120 см, Висококачествен Полиестерен Покривка с Кръгла Покритие, за Многократна употреба Бели Покривки за Партита, Сватбен Банкет, Рестора?

Kasunpul 10 бр., Кръгла Покривка 120 см, Висококачествен Полиестерен Покривка с Кръгла Покритие, за Многократна употреба Бели

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Кръгли покривки за маса, изработени от 100% полиестер безпроблемна дизайн благодарение на устойчиви на избледняване полиестерна тъкан е нашата бяла кръгла покривка лесно да защитите маси и мебели от драскотини, петна и излагане на слънце 【 Прилагане на Своето Привередливое Чувство за мода】Кръгла покривка ще даде своя дом трайност и мода.бели покривки за партита, сватби, банкети, ресторанти, създайте свой собствен стил с помощта на нашите едноцветни покривки.Украсете своите специални моменти и всекидневния живот на изискан вкус. 【Най-добрият избор за по-големи партита】 Този комплект се състои от десет комплекти, покривки за кръгли маси, на които могат да отговорят на голямото търсене на покривки за банкети. 【Лесен за】 през Цялата калъф за покривки за маса могат да се перат на ръка, на машина, желязо или отпаривать, за да отговарят на вашите идеални нужди, а плътна тъкан също са устойчиви на петна и бръчки. 【Може да избере два размера】 Кръгли капаци за маси се предлагат в размери 90" и 120", които отговарят на изискванията на стандартните размери маси, представени на пазара.Моля, потвърдете на размера на масата и изберете правилния размер, преди пускането на поръчката.

Декларирани характеристики