.

Вентилатор на тавана Asyko 20 в клетка с дистанционно управление, осветление, Вътрешен вентилатор на Тавана, без остриета В затворени помещения, Малък Тавана лампа в с?

Вентилатор на тавана Asyko 20 в клетка с дистанционно управление, осветление, Вътрешен вентилатор на Тавана, без остриета В

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Плавно спиране на токаРегулиране на скоростта на вятъра.Функцията за синхронизиране.E26 * 4 крушки в комплект.Функцията за синхронизиране. 6-Степенна корекция.Функцията за синхронизиране. Таймер за 4 часа.E26 * 4 крушки в комплект. 【Уникален и безопасен дизайн】 Този вентилатор на тавана на клетката в индустриалния / селски стил с 8 ABS-ножове, за да изглежда много красива и много по-безопасно от традиционните фенове.Ретро ретро стил, подходящ за различен интериор. 【Тих и обратими】 : 8-лопастный вътрешен вентилатор на тавана има обратната функция на въздушния поток, която позволява да се променя посоката на вентилатора в зависимост от сезона, за да получите ефект на охлаждане през лятото и разпределение на топлия въздух през зимата за поддържане на комфорт през цялата година, благодарение на безшумна работа. 【Крушки в комплект】 : За вас са готови 4 крушка топла светлина с покритие E26 LED Edison добро качество. стандартни контакти лесно да се замени или да почиствам. 【Лесна инсталация】 : 2 опускных прът : 3,9 инча и 7,8 инча, за ниски тавани, повечето функционални компоненти са събрани, можете да завършите инсталацията в продължение на няколко минути. 【Сервизна поддръжка на продукта】 : Съвременните вентилатори в селски стил, подходящи за малка всекидневна, спалня, трапезария, офис, кухня, фермерска къща и т. Можете да получите безплатна смяна, без да отговори в рамките на 30 дни или да върне услугата на 100% връщане на парите.

Декларирани характеристики