.

DUNBE 20 бр/компл. Штекерная клемма от мъжа към Жената, на Съединителната Клеммная линия за led Осветление, Тавана лампа (Цвят: от 10 см)

DUNBE 20 бр/компл. Штекерная клемма от мъжа към Жената, на Съединителната Клеммная линия за led Осветление, Тавана лампа

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Тип елемент : линия за свързване на терминалаПроводник : Медни проводници.Клеми притежават добра электропроводностью и широко се използват за свързване на проводници.Възможност за плътно прихващане на проводници, изолирани и пожароустойчиви, сигурни и надеждни, те са подходящи за свързване на кабели без запояване, подреден и събличане.Лесна клещи и стабилност съединения : Просто поставете на тел желания размер в клема и обжмите му.Те предвиждат вдигане на напрежението, са добре изолирани и защитени от вибрации в тежки условия на експлоатация.Сфера на приложение : Широко се използва във всички видове лампи, промишлени и битови уреди и шкафове за разпределение на електричество, разпределителни кутии, всички видове подателя на оборудване за достъп до жицата и кабелям. штекерная клемма за свързване на проводници към гнездото за led таван тела Материал на покритието : PVC Номинално напрежение : 300 w Номинална температура : 80 Дебелина на изолацията : 0,5 ммДлина : 10 смупаковка включва : 10 штекерных штекеров + 10 штекерных штекеров Забележки : 1. От екрана на компютъра, резолюция, яркост, контраст и други причини, действителният цвят може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване може да бъде грешка в 1-3 см, моля, приемете, благодаря!Ако имате някакви въпроси относно съединители на кабели, винаги можете да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се гарантира вашето удовлетворение.

Декларирани характеристики