.

LHLLHL Мъжки Бизнес Портфейл, Чанта от Спилка, Мъжки Офис Чанти за 14-Инчов преносим компютър, формат А4 (Цвят: D, Размер: 36 * 7 * 26 * 14 см)

LHLLHL Мъжки Бизнес Портфейл, Чанта от Спилка, Мъжки Офис Чанти за 14-Инчов преносим компютър, формат А4 (Цвят: D, Размер:

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

КожаДържава, както е посочено друго.Чанта безупречно качество на изработката.Елегантен дизайн може да покаже красивите си темперамент. По-хуманен дизайн за вас. променя по своему.И това може да се промени !.Удобно усещане за ръце, създава една проста и елегантна естетика.Кожен материал, плътна текстура и ярки цветове.Устойчив на абразия, с малки размери и голям капацитет.Държава, както е посочено друго.Чанта безупречно качество на изработката.Елегантен дизайн може да покаже красивите си темперамент. По-хуманен дизайн за вас. променя по своему.И това може да се промени !.Удобно усещане за ръце, създава една проста и елегантна естетика.Кожен материал, плътна текстура и ярки цветове.Устойчив на абразия, с малки размери и голям капацитет.Описание : Чанта безупречно качество на изработката.Елегантен дизайн може да покаже красивите си темперамент. ! По-гуманизированный дизайн за вас. променя по своему.И това може да се промени !Удобно усещане за ръце, създаващо прост и елегантен естетичен материал от изкуствена кожа, плътна текстура и ярък цвят, устойчив на абразия, с малки размери и голям капацитет на Цвета, както е показано на снимката Размер : 36*7*26* 14 Смпакет включва : 1 чанта през рамо Удобен и елегантен чанта, лека мека облегалка и регулируема презрамка, удобна за кацане.

Декларирани характеристики