.

NUOPAIPLUS гуми changer Портативен Въздушен Компресор, Автомобилен Компресор въздух, Автоматичен Въздушен Помпа 12V 150PSI, Портативни Автомобилни гуми changer Интелигентен Цифр?

NUOPAIPLUS гуми changer Портативен Въздушен Компресор, Автомобилен Компресор въздух, Автоматичен Въздушен Помпа 12V 150PSI,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Този компресор може да изпомпва до стандартните гуми на кола от средния клас 0 ~ 36 паунда на квадратен инч (0-248 kpa) общо за 4-6 минути За да е по-лесно и по-удобно помпа ниски и спущенные гуми в извънредни ситуации, манометър въздушен компресор показва : паунд/кв. инча, бар, KPA, КПС/CM2. -Автомобилен кабел за захранване 12 В дължина от 3 метра, може ефективно да осигури на радиуса на действие на устройството.Натиснете бутона за незабавно зареждане без забавяне. Вграден слот за съхранение на кабела и маркуча, не е нужно да се притеснявате за това, че тел твърде дълъг, за да го вградите на тях им е по-удобно да използват. Е подходящ за много видове на гумата : автомобил, велосипед, мотоциклет, микробус, suv, квадроцикла, една гумена лодка, а също и на спортни съоръжения и пневматични гуми.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер за даване на компресора гъвкавост и по-широка употреба. Този компресор може да изпомпва до стандартните гуми на кола от средния клас 0 ~ 36 паунда на квадратен инч (0-248 kpa) общо за 4-6 минути. За да е по-лесно и по-удобно помпа ниски и спущенные гуми в извънредни ситуации, манометър въздушен компресор показва : паунд/кв. инча, бар, KPA, КПС/CM2. -Автомобилен кабел за захранване 12 В дължина от 3 метра, може ефективно да осигури на радиуса на действие на устройството.Натиснете бутона за незабавно зареждане без забавяне. Вграден слот за съхранение на кабела и маркуча, не е нужно да се притеснявате за това, че тел твърде дълъг, за да го вградите на тях им е по-удобно да използват. Е подходящ за много видове на гумата : автомобил, велосипед, мотоциклет, микробус, suv, квадроцикла, една гумена лодка, а също и на спортни съоръжения и пневматични гуми.В комплекта са включени три допълнителни накрайника и адаптер за даване на компресора гъвкавост и по-широка употреба.Подробна информация за продукта Име на продукта : Безжичен интелигентен въздушна помпа-зарядник входно напрежение : 5 v /2 А Работен ток : 6-7, А Капацитетът на батерията : 15000 ма Аварийно осветление : 80 лумена, 8 часа Работна температура : -20 ℃ ~ 70 ℃ Порт за зареждане : TYPE-C 5 / 2 Размер на опаковката (СМ.5 Изход : 5 v/1 Време на зареждане : около 3,5 Часоввес (кг) : 0,8 Разход на въздух : 1,95 Попълване на планински гуми, за 2 мин. Списък на продуктите : Хост * 1 кабел за зареждане * 1 тръби за изпомпване под високо налягане * 1 Надуваема наставка * 4.

Декларирани характеристики