.

Въздушен прекъсвач за енергетични и химически превозни средства, Найлонов защитен замък от БКП, Заключващо устройство автоматичен прекъсвач, Заключващо устройст?

Въздушен прекъсвач за енергетични и химически превозни средства, Найлонов защитен замък от БКП, Заключващо устройство автоматичен

BGN 1.84

Сума
Налично за поръчка

【Заключване автоматичен прекъсвач】 - Този инструмент се използва за блокиране на автоматичен прекъсвачГуманизированный бутона дизайн позволява надеждно заключване на автоматичния прекъсвач за предотвратяване на неправилна експлоатация. 【Обща информация】- можете да Го инсталирате на различни миниатюрни автоматични прекъсвачи. 【Материал индустриален клас】 - Той е изработен от промишлени стъкла, изпълнен с найлонови материал, който е напълно изолирана и притежава висока устойчивост на износване. 【Лесна употреба】 - Автоматичен прекъсвач може да бъде блокиран в състояние "отворен" и "затворен", което е удобно за персонала. 【Размер】 - 4,2 х 2,5 см /1,65 х 0,98 инча, лесен за използване и переноске. 【Заключване автоматичен прекъсвач】 - Този инструмент се използва за блокиране на автоматичен прекъсвач.Гуманизированный бутона дизайн позволява надеждно заключване на автоматичния прекъсвач за предотвратяване на неправилна експлоатация. 【Обща информация】- можете да Го инсталирате на различни миниатюрни автоматични прекъсвачи. 【Материал индустриален клас】 - Той е изработен от промишлени стъкла, изпълнен с найлонови материал, който е напълно изолирана и притежава висока устойчивост на износване. 【Лесна употреба】 - Автоматичен прекъсвач може да бъде блокиран в състояние "отворен" и "затворен", което е удобно за персонала. 【Размер】 - 4,2 х 2,5 см /1,65 х 0,98 инча, лесен за използване и переноске.Въздушен прекъсвач за енергетични и химически превозни средства, найлонов защитен замък PA, Заключващо устройство автоматичен прекъсвач, Заключващо устройство за електрическа безопасност за изолация на хранене, инсталиран на различни миниатюрни автоматични выключателях.

Декларирани характеристики