.

Малка метална Тава за събиране на реколтата от Студио Oh! - Илай Halpin Elephant - 3,75 х 3,75 - Тава за ястия с уникален пълноцветен дизайн - Побира де, мъничко, кламери и дрънкулк?

Малка метална Тава за събиране на реколтата от Студио Oh! - Илай Halpin Elephant - 3,75 х 3,75 - Тава за ястия с уникален

BGN 11.41

Сума
Налично за поръчка

Този декоративен универсална тава Studio Oh! ще даде на дома или офиса функционална красотаТава е декориран с оригинална 4-окраската, както и край и на дъното, боядисани в меден цвят, което му придава леко трептене.Използвайте тази удобна тава за украшения като поставка за бижута, тава за монети или за съхранение на други малки съкровища.Този художествен декор за тавата и напълно отговарят в хола като храна за сладки или влакчета.Това е малка метална чиния е с дълбочина 3,75 кв. х 0,375 инча; - не може да се използва в микровълнова печка или миялна машина и може да се мие само на ръка.Този декоративен универсална тава Studio Oh! ще даде на дома или офиса функционална красота.Тава е декориран с оригинална 4-окраската, както и край и на дъното, боядисани в меден цвят, което му придава леко трептене.Използвайте тази удобна тава за украшения като поставка за бижута, тава за монети или за съхранение на други малки съкровища.Този художествен декор за тавата и напълно отговарят в хола като храна за сладки или влакчета.Това е малка метална чиния е с дълбочина 3,75 кв. х 0,375 инча; - не може да се използва в микровълнова печка или миялна машина и може да се мие само на ръка.

Декларирани характеристики