.

Yosoo Line Момиче Face Абстрактна Илюстрация на Стенно Изкуство Платно Картина Бескаркасная Стенни Картина за вашия интериор Дневна

Yosoo Line Момиче Face Абстрактна Илюстрация на Стенно Изкуство Платно Картина Бескаркасная Стенни Картина за вашия

BGN 10.27

Сума
Налично за поръчка

【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Е подходящ, за да се раздадат】Тази художествена картина може да даде на майки, на приятели и роднини на майка му Ден, Коледа, Деня на благодарността и housewarming. ✿【Прозрачен печат】 Висококачествен платно с висока еластичност, ясна текстура, печат с висока разделителна способност, по-тънки и дебели. 【Абстрактно художествено чувство】 Този вид линейно оформяне на лицето обикновено се използва за високо качество на работата, така че цветовете и изображенията могат точно да изобразява детайли. 【【Лесно да се заменя с】 можете да Го използвате с любимата си рамка за снимки, незабавно да придадат стил на домашен интериор на всяка стая на вашия дом.Също е добре да се мотае като плакат без допълнително рамка. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Широка гама от бижута】 Подходящи за декор всекидневна, детска стая, спалня, кабинет, офис, ресторант и кухня и така нататък. 【【Е подходящ, за да се раздадат】Тази художествена картина може да даде на майки, на приятели и роднини на майка му Ден, Коледа, Деня на благодарността и housewarming. ✿【Прозрачен печат】 Висококачествен платно с висока еластичност, ясна текстура, печат с висока разделителна способност, по-тънки и дебели. 【Абстрактно художествено чувство】 Този вид линейно оформяне на лицето обикновено се използва за високо качество на работата, така че цветовете и изображенията могат точно да изобразява детайли. 【【Лесно да се заменя с】 можете да Го използвате с любимата си рамка за снимки, незабавно да придадат стил на домашен интериор на всяка стая на вашия дом.

Декларирани характеристики

Item Type:
Frameless Painting
Material:
Canvas
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 37x47cm / 14.6x18.5in
Weight:
Approx. 55g / 1.9oz
Production Method:
Computer Inkjet
Products:
Only painting core
Application:
 Suitable for wall decoration painting in living room, bedroom, kitchen and office. The exquisite and special design makes your room unique, and your friends, roommates or family can also use it.
Package List:
1 x Frameless Painting:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Not include frame. :