.

Toyvian Магнитна Риболовна Играчка Риболовна Детска Играчка Детска Риболовна Играчка Риболов Игри Набор От Детска Музикална Риболовна Играчка Торта Риболовна Макар?

Toyvian Магнитна Риболовна Играчка Риболовна Детска Играчка Детска Риболовна Играчка Риболов Игри Набор От Детска Музикална

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

МАГНИТНИ ИГРАЧКИ - Игра "Риболов" е предназначена за деца, за да играят и да получите удоволствие от риболоваМУЗИКАЛНА ИГРАЧКА - Практическата работа с мозъка, зрението, развитие, интереси, интелект, докосване, емоционално, слухово възприятие, комуникация родители и деца, зрително-моторна координация, интерактивни играчки.БЕБЕШКИ МУЗИКАЛНИ ИГРАЧКИ - координиране на ръцете и очите, малки моторика, способност за решаване на проблеми и умения за общуване.Детски магнитни играчки - комплект за риболов, изработени от висококачествена ABS-пластмаса и се отличава с дълготрайност на употреба.ИГРАЧКА за РИБОЛОВ - можете да го използвате, за да тренира своите детски умения за риболов и излезе с правила за своята игра.Развитие на играчка.Развитие на играчка.Пратката включва 1 x комплект играчка за риболов Характеристики - Размер : около 25x25x9 см Играчка за риболов. - Материал : ABS музикална играчка за риболов. - По-голям Размер риби : за Игра комплект за риболов 3x3x4 виж - Цвят : Син. - Размер на малката рибка : 1,5x1,5x2,2 виж - Размер на опаковката : около 26 X25,5x10 виж - Игра "Риболов" е предназначена за деца, за да играят и да се насладите на забавна играчка за риболов. - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, слот комплект за риболов е от здрава и дълготрайна магнитна играчка за риболов. - Можете да го използвате, за да попрактиковать своите детски умения за риболов и изготвяне на правила за своята игра. - Практическа работа с мозъка, зрението, развитие, интереси, интелект, докосване, емоционално, слухово възприятие, комуникация родители и деца, зрително-моторна координация, на интерактивни играчки. - зрително-моторна координация, малки моторика, умения за решаване на проблеми и за общуване.Информация за стоки, Детски игри, комплект за риболов, Изработени от висококачествена ABS-пластмаса и се отличава с издръжливост.Игра комплект за риболов на Играта "Риболов" е предназначена за деца, за да играят и да се забавляват от риболов. детски магнитни играчки развиват координацията на ръцете и очите, малък мотор, умение за решаване на проблеми и умения за общуване.Играчка за риболов Вие можете да я използвате, за да попрактиковать своите детски умения за риболов и излезе с правила за своята игра.

Декларирани характеристики