.

Куки за Кърпи на Врата на душата над Стъклена Врата с цилиндрична форма, Куки 6,7 Инча за душа в Банята без рамки Стъкло Куки за Кърпи / хавлии 2 опаковки (Мат-6,7 инча)

Куки за Кърпи на Врата на душата над Стъклена Врата с цилиндрична форма, Куки 6,7 Инча за душа в Банята без рамки Стъкло Куки

BGN 6.39

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от неръждаема стоманаНе ръждясва и не деформират, е водоустойчив и антикоррозийный.От долната страна той Мека поролоновая уплътнение.Няма да плъзнете, да не се повреди стъкло.Просто дръж без рамки стъклени врати.Или другата врата, с дебелина по-малко от 3/8 инча (10 мм).Прост дизайн може да допълни вашата баня.Лесна инсталация.Куки за душата прост дизайн.Горните вратите куки са били внимателно се полира, за да ги направите гладки.При използване на стоката не се повреждат ръка, стъклото на вратата на достъпа и кърпа. 【Елегантен и атрактивен】 - Куки за душата прост дизайн може да се направи душ в банята си по-чисти и красиви.Удължен кука за баня (6,7 инча) осигурява лесен достъп на хората от всякакъв ръст.Прост дизайн може да допълни вашата баня. 【Висококачествени материали】 Куки за кърпи са изработени от неръждаема стомана, без ръжда и не се деформира, водоустойчив и антикоррозийны.От долната страна те имат мека поролоновая уплътнението, така че те не се плъзга, не са повредени стъклен вратата на душата, и не произвежда никакъв шум. 【Лъскав и здрав】 - Вратите куки са били внимателно се полира, за да ги направите гладки.При използване на стоката не се повреждат.Освен това, мека пяна от вътрешната страна помага за задържане на нещата и не измества ги от място.Побира до 16 килограма, отличен, подходящ за закачане на хавлии, халати, мочалок за душ и т. 【Лесна инсталация】Стъклен кука за баня, които просто се мотае без рамки стъклени врати или една врата, с дебелина по-малко 3/8 инча (10 мм), не изисква пробиване, без инструменти, винтове за дърво или залепване. 【Забележка】 Стъклен кука за душата е подходящ само за свързване към бескаркасным стъклен вратите за душ с дебелина по-малко 3/8 инча (10 мм).Моля, измерете дебелината на вратата, преди да поръчате. 【Елегантен и атрактивен】 - Куки за душата прост дизайн може да се направи душ в банята си по-чисти и красиви.Удължен кука за баня (6,7 инча) осигурява лесен достъп на хората от всякакъв ръст.Прост дизайн може да допълни вашата баня. 【Висококачествени материали】 Куки за кърпи са изработени от неръждаема стомана, без ръжда и не се деформира, водоустойчив и антикоррозийны.От долната страна те имат мека поролоновая уплътнението, така че те не се плъзга, не са повредени стъклен вратата на душата, и не произвежда никакъв шум.

Декларирани характеристики