.

Кутия за ориз с колела YOYAL, Кухненско Кофа за Ориз, 20 кг, Пластмасова Кутия За съхранение на ориз, Кутия за съхранение на ориз (Цвят: зелен)

Кутия за ориз с колела YOYAL, Кухненско Кофа за Ориз, 20 кг, Пластмасова Кутия За съхранение на ориз, Кутия за съхранение

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

◆ Размер : 10 кг : 16 * 25 * 27 виж (Дължина * ширина * височина) (10 кг). ◆ Материал : хранително-вкусовата полипропилен материал. ◆ Отворете дизайн ръчно канали, преминете на по-удобен и лесен за използване. 10 кг : 16 * 25 * 27 виж (Дължина * ширина * височина) (10 кг). ◆ Материал : хранително-вкусовата полипропилен материал. ◆ Отворете дизайн ръчно канали, преминете на по-удобен и лесен за използване.Ръчно измерване, грешка в 1-3 см-това е нормално, надявам се за разбиране!◆ Описание продуктаназвание продукт : контейнер за съхранение зеренматериал : пластиккапитаемость : 10 кгцвет : зелен, син, розоВыйустановка : сборкаиспользования : За съхранение на ориз, брашно, боб, сушени плодове, бонбони, зърнени храни, чай и друга всячины ◆ Контейнери за съхранение на хранителни продукти са с висока пропускливост.Контейнер не съдържа бисфенольного пластмаса и създава затворена среда, за да гарантира сухота продукти. подходящ за зърно, брашно, захар, ориз и т. За повече информация вижте инструкциите за инсталиране.◆ [Брой в пакет] × 1 ◆ [Забележка] Този продукт се продава само в контейнери за съхранение на зърно и не съдържа изображения на други продукти.◆ Ръчно измерване продукти.По-малко грешки могат да възникнат поради използването на различни инструменти и методи за измерване.Моля, обърнете се към самия продукт заради осветлението и ъгъла на наклона на действителното оборудване за стрелба, този продукт може да има малки разлики в цвета.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодаря ви за вашето разбиране.◆ Срокът за доставка е 10-15 дни.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се обадете в центъра за обслужване на клиенти!.

Декларирани характеристики