.

Детска кутия за bento с разноцветни пера, Контейнери за обяд за възрастен / деца / Деца, С лъжица и вилица за хранене в движение, от безопасни за храни материали (син)

Детска кутия за bento с разноцветни пера, Контейнери за обяд за възрастен / деца / Деца, С лъжица и вилица за хранене в движение,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Обяд-бокс с отлично качество】 Нашите bento-апарати, произведени от хранително-материал без мирис, който не съдържа BPA, нетоксичен, без мирис, е трайна, многоразов, устойчиви на петна и экологиченТой е удобен контейнери за храна за училище, на работа, на пикник, партита и за домашна употреба.Конструкция с 3 отделения подходяща за съхранение на различни видове хранителни продукти.На капака са приложени вилица и лъжица. 【Лесно почистване】 Му е много лесно да се почиства (само капка в миялна машина), а в клон на обяд-бокса са достатъчно големи.Може да се затопли във фризер и микровълнова печка. (Моля, свалете шапки пред товарите в микровълнова фурна, вградена кутия за обяд може да се претоплят, а външната кутия, тава с капак и една супена чиния не може да се нагрява. 【Преносим, лесен, удобен за ползване в переноске】 Благодарение на дръжката отгоре размер на 8,7 х 6,7 х 2,5 инча го прави преносим и удобен за переноске. 【Преносим, лесен, удобен за ползване в переноске】 Благодарение на дръжката отгоре размер на 8,7 6,7 x x 2.5 инча, което го прави преносим и удобен за переноске. 【Че получавате】 Тя е идеално подходяща за училище, офис, у дома и на открито.По всяко време, ако имате проблеми или притеснения относно продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа. 【Обяд-бокс с отлично качество】 Нашите bento-апарати, произведени от хранително-материал без мирис, който не съдържа BPA, нетоксичен, без мирис, е трайна, многоразов, устойчиви на петна и экологичен.Той е удобен контейнери за храна за училище, на работа, на пикник, партита и за домашна употреба.Конструкция с 3 отделения подходяща за съхранение на различни видове хранителни продукти.На капака са приложени вилица и лъжица. 【Лесно почистване】 Му е много лесно да се почиства (само капка в миялна машина), а в клон на обяд-бокса са достатъчно големи.Може да се затопли във фризер и микровълнова печка. (Моля, свалете шапки пред товарите в микровълнова фурна, вградена кутия за обяд може да се претоплят, а външната кутия, тава с капак и една супена чиния не може да се нагрява. 【Преносим, лесен, удобен за ползване в переноске】 Благодарение на дръжката отгоре размер на 8,7 х 6,7 х 2,5 инча го прави преносим и удобен за переноске. 【Преносим, лесен, удобен за ползване в переноске】 Благодарение на дръжката отгоре размер на 8,7 6,7 x x 2.

Декларирани характеристики