.

Cabilock Кофи за Боклук Кофи за Боклук 6 бр. Домашна Мивка Голяма богат на функции за Консервиране на Буркани Кофа за Боклук Контейнер За Хранителни Отпадъци от Домакин?

Cabilock Кофи за Боклук Кофи за Боклук 6 бр. Домашна Мивка Голяма богат на функции за Консервиране на Буркани Кофа за Боклук

BGN 11.64

Сума
Налично за поръчка

КУХНЕНСКИ КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ-портативен и лесен дизайн, който лесно се премахват и спестява много място в стаятаСТЕНЕН КОФАТА за боклук - Окачен дизайн, изключително удобен, vi, КУХНЕНСКО КОФА за БОКЛУК - пластмасов многофункционална кутия за съхранение, което позволява да организира нещата си така, че кухнята е чист и подреден.Корпус кутия за съхранение без капак, просто като на контейнер за съхранение, можете да сте сигурни, че сте там сложиш.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пратката включва 3 х боклук кофи, Особености - Корпус кутия за съхранение без капак, просто като на контейнер за съхранение, можете да сте сигурни, че нещата, които сте скрили. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Окачен дизайн, изключително удобен, vi - Пластмасов многофункционална кутия за съхранение, което позволява да организира нещата си така, че кухнята е чист и подреден. - Размер : около 16 x 21 x 14 см - Портативен и лесен дизайн, е лесно да се премахват и спестява много място в стаята. - Идеален за дома, кухни, дрешник, серванта, организация на работния плот в офиса. - Материал : Пластмаса.Информация за стоки Стенен кофата за боклук Е на 3 бр. богат на функции подвесная банка за съхранение, преносим и лесен дизайн, която е лесно да се извадят и да се спестят много място в стаята, докато тя не се използва. кухненски кутия за съхранение с Голям капацитет, може да побере много неща едновременно.Кухненско кофа за боклук - добър домашен органайзер за вас, които се стремят към качествен живот.

Декларирани характеристики