.

60 Бр. Много Големи кабелни превръзки с цип, тежкотоварни 36 инча, дълги телена замазки, трайни, якост на опън 200 паунда, устойчиви на uv радиация и топлина, Дебели Пласт?

60 Бр. Много Големи кабелни превръзки с цип, тежкотоварни 36 инча, дълги телена замазки, трайни, якост на опън 200 паунда,

BGN 18.66

Сума
Налично за поръчка

Якост на опън 200 паунда : Якост на опън връзки, цип зависи от нейната ширинаШирочина на тези кабелни основи е 0,35 инча / 8,8 мм, което ги прави по-трайни, така че те могат да изпълняват по-сложни за работа, подходящи за навешивания на огради, поставяне на изолация на тръби, полагане на кабели и декоративни елементи, както и за подпомагане на растенията.Широко приложение : Идеално за употреба в сурови условия.Може да се използва за връзване на кабели, растения, опаковки и т. Това е чудесен инструмент за дома, офиса, градината и работилница.Устойчивост на топлина и устойчивост на uv : Изработен е от огнестойкого найлон индустриална здравина PA66 и може да се използва при температури от -95 ° F до 185 ° F (от-35 ℃ до 85 ℃), степента на запалимост е 94 V. Подсилен дизайн на заключване : оборудван с 4-нащърбена цип, което прави замъка трайни и продуктивни, подходящ за промишлено и за ежедневна употреба.Здрав и многократна употреба : закопчалка-цип може да се отприщи с помощта на игла или малък пирон.Количество : 60шт.Размер : 36 инча x 0,35 инча (920 mm x 9 mm).Материал : Изработен е от одобрения UL материал найлон 6/6, клас на пожароустойчивост 94 V-2. Якост на опън : 200 кг. Работна температура : от -40 ° F до 195 ° F (-40 ℃ до 90 ℃).Степента на пожароустойчивост : 94В-2. заредете найлонови замазки отговарят на индустриалното стандарт, те са достатъчно здрави и трайни, за да се комбинират индустриална техника, климатични системи и строителни материали, а също така се използват в офиси / автомобили / гаражи / мрежи / градини и навсякъде, където искате те да са били.

Декларирани характеристики