.

Кожена Кобур за телефон BULLMIND за iPhone 14/13 Pro Max Samsung Galaxy S23 + S22 + S21 + за Кожени Калъфи за мобилни телефони, Държач за колан, Кобур с Магнитна закопчалка (кафяв)

Кожена Кобур за телефон BULLMIND за iPhone 14/13 Pro Max Samsung Galaxy S23 + S22 + S21 + за Кожени Калъфи за мобилни телефони,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✅ Лесно да носят със себе си - вертикален кобур за телефон на колана си идва с клипс за колан и двойно закопчаване шлевками за колан, които лесно се поставят и свалят с коланКлип за колан може да се установи бързо и се оттегли. ✅ Здрава кожа-Калъф-кобур за телефони, изработени от висококачествена естествена кожа Crazy Horse, лесен за почистване и перфектен за ежедневна употреба.Свързан с помощта, определена консистенция. ✅ Двойна защита - панти калъф за вашия телефон, предпазва от случайно выскальзывание телефон.Освен това, разполага с магнитна закопчалка, по цялата ширина, която гарантира, че нищо няма да падне. ✅ Съвместим с Apple i Phone 14 Pro Max, i Phone13 Pro Max, i Phone 12 Pro Max, i Phone 11 Pro Max с пластмасова дебел калъф. Samsung Galaxy S23/S22 / S21 / S20 Ultra с тънък калъф или без своята практика. ✅ Удобна конструкция гайки за колан и скоба за колан. калъфи за мобилни телефони с доживотна гаранция. ✅ Лесно да носят със себе си - вертикален кобур за телефон на колана си идва с клипс за колан и двойно закопчаване шлевками за колан, които лесно се поставят и свалят с колан.Клип за колан може да се установи бързо и се оттегли. ✅ Здрава кожа-Калъф-кобур за телефони, изработени от висококачествена естествена кожа Crazy Horse, лесен за почистване и перфектен за ежедневна употреба.Свързан с помощта, определена консистенция. ✅ Двойна защита - панти калъф за вашия телефон, предпазва от случайно выскальзывание телефон.Освен това, разполага с магнитна закопчалка, по цялата ширина, която гарантира, че нищо няма да падне. ✅ Съвместим с Apple i Phone 14 Pro Max, i Phone13 Pro Max, i Phone 12 Pro Max, i Phone 11 Pro Max с пластмасова дебел калъф. Samsung Galaxy S23/S22 / S21 / S20 Ultra с тънък калъф или без своята практика. ✅ Удобна конструкция гайки за колан и скоба за колан. калъфи за мобилни телефони с доживотна гаранция. Изработена ръчно от висококачествена естествена кожа, която е произведена чрез нанасяне на восък върху полнозернистую повърхността на кожата, im естествения цвят на кожата постепенно се променя и с течение на времето се превръща в уникален.Кожен материал е с добро качество плюс е тънка и плътна линия правят кожено кобур за телефон, лесен за почистване, устойчив на надраскване, плътен и здрав.

Декларирани характеристики