.

ZHAOLEI Интелигентен Сензор за Боклук За Тоалетна Автоматична Капачка на Тесен Шев Кофата за Боклук, Кошница За Тоалетна Хартия Електрическа Хол Креативната

ZHAOLEI Интелигентен Сензор за Боклук За Тоалетна Автоматична Капачка на Тесен Шев Кофата за Боклук, Кошница

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : PP Подходящ е за хол, спалня, баня, кухня.Я отметна и отвори.Храна за по-дълго съхранение.Изключете отваряне и затваряне.Параметри : Име : Умна кошче за отпадъци Капацитет : 10 л / 12 л Цвят : бял Разстояние за откриване на : в рамките на 25 см Мощност : батерии (в комплекта не са включени) Характеристики : изпада и се отваря.Храна за по-дълго съхранение.Изключете отваряне и затваряне.Увеличете широчината на честотната лента.Запечатани дизайн.Интелигентен чип.Водоустойчив материал.Пратката включва : (заради ограничения при транспортиране на батерии в комплекта не са включени) 1 * Интелигентна кошче за отпадъци Обърнете внимание : при измерване на ръчно допуска отклонение от 0,1-0,5 см!Реалния цвят може да се различават леко от снимките, поради много фактори, като резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и т. Надявам се на разбиране.Успешен ден за пазаруване!Забележка : поради различния осветление и монитори цвят на продукта на снимката може леко да се различават от реалния продукт.Толеранс на измерване е +/- 1-3 виж.

Декларирани характеристики

Name:
Smart Trash can
Capacity:
10L/12L
Color:
White
Sensing Distance:
Within 25cm
Power:
Batteries(not included)
Features:
Waved away and opening.:
Power Long-lasting storage.:
Mute opening and closing.:
Increase capacity.:
Sealed design.:
Smart chip.:
Narrow design.:
Waterproof material.:
Package Includes:
(Due to transportation restrictions, Battery is not included)
1 * Smart Trash Can:
Attention Please:
Measured by hands, please allow 0.1-0.5cm error!:
Real color may slightly different from pictures due to many factors such as computer screen's resolution, brightness, contrast etc. Hope understanding. Have a nice shopping day!:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.