.

FAVOMOTO 3 бр. См Бродирани Апликации Пренасяне на Топлина за Бродерия Тип Кръпка Изкуство Компютърно Занаят САМ Апликация от плат Дрехите на Задната Поставяне на Шапк?

FAVOMOTO 3 бр. См Бродирани Апликации Пренасяне на Топлина за Бродерия Тип Кръпка Изкуство Компютърно Занаят САМ Апликация

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Апликация за шиене от ПЛАТ - много подходящи аксесоари за занаяти собствените си ръце бродирана нашивка-разделя дрехите от другите или се затваря дупки в дрехите си.АПЛИКАЦИЯ От ИВИЦИ - Бродерия : добра работа, красива и изискана.ЮТИЯ С ПРОИЗВОДСТВОТО на ЛОЗИ В нашивках - Той има широк спектър на приложение и може добре да декорирате дрехи, чанти, изделия.Цветя цветя с нашивкой - С хубав дизайн на бродерии и фина работа.Апликация за шиене от ПЛАТ - много подходящи аксесоари за занаяти собствените си ръце. бродирана нашивка-разделя дрехите от другите или се затваря дупки в дрехите си.АПЛИКАЦИЯ От ИВИЦИ - Бродерия : добра работа, красива и изискана.ЮТИЯ С ПРОИЗВОДСТВОТО на ЛОЗИ В нашивках - Той има широк спектър на приложение и може добре да декорирате дрехи, чанти, изделия.Цветя цветя с нашивкой - С хубав дизайн на бродерии и фина работа.Пратката включва 3 x лепенки за цветя, сливи Характеристики -Много подходящ, аксесоари със собствените си ръце, може да се направи апликация от пластирите, които са ръчно изработени. -Цвят : както е показано на патчах с бродерия във формата на цвете сливи -Може да се използва като кръпки за дрехи, идеални за ремонт на износени дрехи, сватбени ивици с бродерия. - материали, творчески дизайн и приятен на допир Декор дрехи. -Материал : Тъканни ленти за бродерия на цветя - добра устойчивост на износване и коварен производство осигуряват практичност ивици за дрехи. -Малък и лек, която ви дава най-доброто преживяване самостоятелно ремонт на тъканите.Описание на продукта Plum Blossom Decor Вие все още търсите кръпки за дрехи, за да затворите увреденото място?Нашите аксесоари, ленти за дрехи със собствените си ръце - това панталони, ризи, якета и друга дреха, в която се използват.апликация на "източване" Креативен дизайн на формата е привлекателна и необичайно.

Декларирани характеристики