.

Преносим вентилатор HTLLT Мини-електрически вентилатор (четири цвята по желание) Пластмасов Малък Преносим USB Акумулаторна батерия за Преносим Портативен Студентск?

Преносим вентилатор HTLLT Мини-електрически вентилатор (четири цвята по желание) Пластмасов Малък Преносим USB Акумулаторна батерия

BGN 25.80

Сума
Налично за поръчка

▶▷▶ Добре дошли в Моя магазинТози малък вентилатор, малък по размер и е подходящ за съхранение.Това ще бъде Вашият Най-добър избор. ▶▷▶Ветрозащитная раздел модел има профил - Иновативен дизайн ветрозащитной секции, ветрозащитная секция за аеродинамичен профил, намалява заключване на вятъра, по-силен вятър и по-тихи. ▶▷▶Дизайн на щанд за понички – Което го прави отличен подарък за деца, момичета, юноши и приятелите, иновативен дизайн влакчета позволява постоянно да стои на бюрото и веднага се превръща в настолен вентилатор, наслаждавайки се на възможността за гъвкаво за настаняване. ▶▷▶Леки и тънки остриета на вентилатора:Usb fan използва 4 остриета за постигане на висок обем въздух и достатъчно охлаждане, за да е по-равномерно дисекция на въздуха, в резултат на вятъра става все по-мек, като ви позволява да се наслаждавате на прохладата през лятото. ▶▷▶ Удобна дълга зареждане: Този ръчен преносим вентилатор, снабден с акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 2500 mah, която може да работи 3-10 часа при пълно зареждане.Като се използва Usb-кабел за зареждане, можете да се зарежда с помощта на изхода на адаптера 5, Usb-зарядно устройство, лаптоп, компютър, мобилно захранване и на други устройства с поддръжка на Usb. ◐【Подробно описание на】◑ Преносим вентилатор : fan лесно да се държи в ръка, той е подходящ за пътуване, разходки, пешеходен туризъм, къмпинг, спорт и др Настолен вентилатор : Инсталирайте вентилатор на работния плот и се насладете на досугом, общуването, гледане на видео, лягане и работни часове, учат в офиса, библиотеката и клас.Име на продукта : Мини-електрически вентилатор Материал : Пластикцвет : зелен, бял, розов, син Размер : 21,3 * 10,6 см Тип батерия : 2500 mah Входно напрежение : 5 - 0,8 Мощност : 4 W Време за зареждане : 3.5 часа Време на работа : 3-10 Часовприменяемые случаи : офис, семейство, кола, на открито, на къмпинг, туризъм, фитнес зала и др Конструкция с захранван от Usb за връзка с настолен компютър, лаптоп, компам или други Usb-розеткам.

Декларирани характеристики