.

Раница за домашни любимци NSDRBX, Прозрачен раница за домашни любимци, Произведени от выдвижного прозрачен материал за защита на околната среда, идеален за разходки и

Раница за домашни любимци NSDRBX, Прозрачен раница за домашни любимци, Произведени от выдвижного прозрачен материал

BGN 48.83

Сума
Налично за поръчка

[Дизайн с дишаща мрежа] : В този раницата се използва трипътен mesh материя, осигуряваща безопасното и комфортно придвижване на домашни любимциПълен работен мрежа осигурява вентилация и визуализация, които са подходящи за домашни любимци, които пътуват в продължение на дълго време. [Лесно да пътуват] : Раница cat travel е снабден с регулируеми плечевыми ремъци за намаляване на налягането върху раменете.Гърдите колан може да се компенсира теглото на домашен любимец и балансира натоварването от дълги разходки.Освен това на дъното на тази раница за носене на котки е снабдено с подвижна подплата, която осигурява удобна защита за вашия домашен любимец.Още по-важно, отзад има багажното колан, който може да се постави в багажника. [Лесен и удобен] : Тази раница за домашни любимци ще ви помогне в беспилотном шофиране, което я прави безопасна и удобна чанта за пренасяне на домашни любимци по време на пътуване.Има два входа, голяма странична врата и горния прозорец за лесно влизане и излизане. [Ергономичен дизайн] : Когато искате сложете си любимец, можете да лесно да се сгъне в чантата си.Уникален материал, тази раница за домашни любимци, го прави особено лек и издръжлив.Облегалка, кръста и раменете си раницата оборудвани впитывающими пот подплънки, за да раница по-подходящ за човешкото тяло и да се намали напрежението в раменете, гърба и кръста. [Конструкция за сигурност] : Тази раница за котки оборудван нагрудной катарама, която помага за намаляване на подхлъзване домашен любимец, при движение, както раница за кучета оборудван здрава катарама-веригата на врата му, която помага да се осигури безопасността на домашен любимец.Когато отворите горния вход, обтегач верига предотвратява бягство на домашни любимци.Прозрачната чанта-переноска за домашни любимци - добър помощник, много подходящ за домашни животни с тегло под 15 килограма.Ергономичен дизайн и подвижна подплата осигуряват удобно носене, дори и при пътуване на дълги разстояния. Окачена конструкция с подплата, много място за съхранение -кученце за носене на раницата е лека, здрава.Тук също се предлагат меки пълнители за домашни любимци.Вашите неща са снабдени с горни и предните скоби, както и филтър чанта с цип за хранения2. На дъното на раницата водонепроницаемое, раница, изработена от водоустойчив плат, а отгоре водоустойчив и ветрозащитный.

Декларирани характеристики

Size:
30*26*40CM
Material:
Oxford cloth, PC
Color:
gray gray
Style:
double shoulders
Applicable objects:
small and medium pets
The package includes:
1x pet backpack:
If you have any questions after purchase, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :