.

CLISPEED 2 бр. Bag-Чанта, Раница за Къмпинг Mochila De Походный Раница, Чанта за Риболовна Лодка Суха Чанта Лодка Суха Чанта Плажна Чанта Улично Облекло Суха Чанта Суха чанта з?

CLISPEED 2 бр. Bag-Чанта, Раница за Къмпинг Mochila De Походный Раница, Чанта за Риболовна Лодка Суха Чанта Лодка Суха Чанта

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Плаващ суха чанта : Широка гама от приложения, лесно се носи с себе сиТова е една прекрасна чанта за съхранение на неща за вашия отдих.Плажен суха чанта за : гребане, каяк, гребане с каяк, плаване, кану-каяк, сърф или забавна игра на плажа.Чанта за маршируване неща : Лесно се сгъва и пести място, ще ви помогне да организирате нещата си, когато излизате навън.Пътна суха чанта : Тази чанта е изработена от окото на PVC материал, който се различава грязеустойчивостью и устойчив на надраскване.Чанта River Dry Bag : ярки цветове, благодарение на висока степен на видимост да можете лесно да забележите на вашия приятел, или на други хора от разстояние.Плаващ суха чанта : Широка гама от приложения, лесно се носи с себе си.Това е една прекрасна чанта за съхранение на неща за вашия отдих.Плажен суха чанта за : гребане, каяк, гребане с каяк, плаване, кану-каяк, сърф или забавна игра на плажа.Чанта за маршируване неща : Лесно се сгъва и пести място, ще ви помогне да организирате нещата си, когато излизате навън.Пътна суха чанта : Тази чанта е изработена от окото на PVC материал, който се различава грязеустойчивостью и устойчив на надраскване.Чанта River Dry Bag : ярки цветове, благодарение на висока степен на видимост да можете лесно да забележите на вашия приятел, или на други хора от разстояние.Осъществяване списък 2 x чанта за плуване 2 x чанта за телефона Функции-Идва с чанта за номер 6 инча, суха чанта за рафтинг. - Е изработен от неръждаема вкара PVC материя, това е здрава чанта за съхранение. - Материал : чанта за рафтинг от PVC вкара тъкан. - Може да се сгъва, удобен за носене.Могат да се разпаднат, когато го няма вътре, за да се спести място при транспортиране на пакети. - Размер : 58,00 X23,50 X23,50 см / 22,79 X9,24 X9,24 инча сгъваема чанта за съхранение. - Необходимо улично облекло за каране на лодка, каране на каяк, кану, къмпинг и други дейности на открито с плаващ суха чанта. - Ярко оцветени, вие лесно забележими ваш приятел или на други хора, на разстояние от по-висока видимост ocean dry bag. - Защитна конструкция чанти позволява да предпазите вашето облекло от проникване на вода, кал, прах и дори на пясък в чанта за гмуркане. - Капацитет : чанта за лодки обем 20 литра. - Цвят : Жълт чанта.Информация за стоки, Суха чанта за различни дейности. раница Защитна конструкция чанти позволява да предпазите вашето облекло от вода, мръсотия, прах и дори на пясък.

Декларирани характеристики