.

YG liankai2 бр. Маска-стик от зелен Чай, маска-стик зелен почистващо чай с глина за лице за премахване на черни точки Овлажнява, контролира съдържанието на мазнини, подоб?

YG liankai2 бр. Маска-стик от зелен Чай, маска-стик зелен почистващо чай с глина за лице за премахване на черни точки Овлажнява,

BGN 6.07

Сума
Налично за поръчка

【Натурална маска от зелен чай 】 : 40 г, маска от зелен чай съдържа екстракт от зелен чай, който може ефективно почистване на порите на кожата, дълбоко извежда на замърсяването с кожата, регулира водно-мастния баланс на кожата, попълване на запасите от влага в кожата и подхранване на кожата 【Маска-стик с очищающей глина от патладжан】 : 40 g, Патладжани твърди за лицето от акне съдържа растителни екстракти патладжан, които могат ефективно да облекчи гр. 【Нежно хидратиращ】 : Той може ефективно да се намали акнето, да контролира съдържанието на мазнини, подобряване на тусклость на лицето и изсветлява тена на кожата.Овлажнява, подобрява увлажненность и еластичността на кожата. подходящ за всички типове кожа. 【Преносим сбалансируйте излишната мазнина на кожата, восполните влага и храненето на кожата.Патладжан 40 г, Съдържа екстракт от плодове патладжан, който нежно успокоява и подобрява състоянието на кожата при акне, накисване на излишните мазнини; нежно премахва старите мъртвите клетки на кожата, запълва запаси от влага и хранителни вещества, което прави кожата жизнена и гладка.

Декларирани характеристики