.

FEER Европейската Керамични Има табела За Закуски, Десерти, торти, Бонбони, съд за ядки, Чиния за плодова салата, Порцеланови Бижута, Тава за Домашен декор (Цвят: B разм?

FEER Европейската Керамични Има табела За Закуски, Десерти, торти, Бонбони, съд за ядки, Чиния за плодова салата,

BGN 39.56

Сума
Налично за поръчка

Изработена от висококачествена керамика, фини детайли и дизайнУниверсално устройство за приготвяне на закуски, ядки, сушени плодове, закуски, сосове.Чинии се различават сладък цвят, дизайн във форма, зеленчуци, богат набор от функции и високо качество.Подходящ за подаване на ордьоври преди вечеря или за съхранение на такива дребни неща като ключове и дребни украшения.Идеално за семейни събирания, партита, сватби, барове и ресторанти и т., е Изработен от висококачествена керамика, фини детайли и дизайн.Универсално устройство за приготвяне на закуски, ядки, сушени плодове, закуски, сосове.Чинии се различават сладък цвят, дизайн във форма, зеленчуци, богат набор от функции и високо качество.Подходящ за подаване на ордьоври преди вечеря или за съхранение на такива дребни неща като ключове и дребни украшения.Идеално за семейни събирания, партита, сватби, барове и ресторанти и т., Описание : Изработен е от висококачествена керамика, фини детайли и дизайн.Универсално устройство за приготвяне на закуски, ядки, сушени плодове, закуски, сосове.Чинии се различават сладък цвят, дизайн във форма, зеленчуци, богат набор от функции и високо качество.Подходящ за подаване на ордьоври преди вечеря или за съхранение на такива дребни неща като ключове и дребни украшения.Идеално за семейни събирания, партита, сватби, барове и ресторанти и т. Параметри : Тираж : листа Материал : керамика Форма : листа на Помещение включва : 1 * чиния за плодове При ръчно измерване неизбежно ще има някои грешки.Моля, обърнете се към самия продукт.Поради ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 1-3 mm. тъй като монитори и различни източници на светлина се различават, на снимката може да не се показва актуалния цвят на продукта. благодаря за разбирането, ние продаваме само основен продукт, а не други стоки.

Декларирани характеристики

Pattern:
Leaf
Material:
Ceramic
Shape:
Leaf
The package includes:
1*fruit dish:
Manual measurement will inevitably have certain errors. Please refer to the actual product.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3 mm.:
Because monitors and different lights are different, the picture may not show the actual color of the item. thank you for understanding:
Only sell the main product, not the other products :