.

Клипборды Клипборды Папка за клипбординга от Неръждаема Стомана Файлова Клипбордная Дъска A4 Клипборда на Притежателя на Хартия, Папки за Бележки Дъска Преносим Т?

Клипборды Клипборды Папка за клипбординга от Неръждаема Стомана Файлова Клипбордная Дъска A4 Клипборда на Притежателя на Хартия,

BGN 11.53

Сума
Налично за поръчка

Здрав и издръжлив, му е трудно да навредиТой хубаво се намира в ръка, панел гладка, а надписи гладки.Подходящ за документи с формат А4. - Произведен от материал за продължителна употреба. - Покритие и гладка повърхност и край със заоблени ъгли. - С подплата под този буфер ще ви бъде по-удобно да пишете в тънка хартия. - Може да бъде едновременно съкращава 1-100 листа хартия.Може да бъде окачен на стената, за лесно съхранение.Идеален за офис, у дома, в училище.Издръжлив, практичен и лесен за употреба.Този обект представлява клипборда.Изработени от материал, те са много и не е толкова лесно да се деформира и ранени.Освен това, те са леки за преносимо използване в офиса или училището.Стяга лесно се отваря и затваря, без да причиняват вреда на вашите файлове, запис и съхранение на хартия с формат А4.- Цвят : златист.- Материал : неръждаема стомана.- Размер : 31x22,5x0,6 см Трайна класически скоба със силна пролет.Четырехугольный метален заоблени дизайн за предотвратяване на драскотини.

Декларирани характеристики