.

Цифрова фоторамка 12 инча с резолюция FHD 1920x1080, Поддръжка на 1080P видео/Музика/ слайдшоу/ Сензор за движение/ Продължаване на възпроизвеждане / Регулируема яркост / Авт?

Цифрова фоторамка 12 инча с резолюция FHD 1920x1080, Поддръжка на 1080P видео/Музика/ слайдшоу/ Сензор за движение/ Продължаване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【12 инча с пълна висока разделителна способност 】 Висока резолюция 1920x1080, сверхширокий зрителен ъгъл 178º, регулируема яркост на екрана и широко изображението 16 : 9 ви осигуряват ярки, кристално чисто и естествено на добра картина от всеки ъгълТой поддържа възпроизвеждане на 1080p видео FHD и на фона на музика.Споделяйте своите най-скъпи моменти с любимите си хора. 【Сензор за движение, настолна стойка и възможност за монтаж на стена】Дигитална рамка за снимки, автоматично се включва при вашето приближаване на разстояние 9,8 фута / 3 м и се изключва автоматично, когато излезете от обхват за подобряване на енергийната ефективност. (Време за автоматично изключване зависи от настройката) В комплект с поставка и набор от всички монтажни скоби нашата дигитална рамка за снимка, можете да поставите на бюрото или да виси на стената. 【Възпроизвеждане на точки на прекъсване и на слайдшоу】Цифров кадър има специална функция за възпроизвеждане на точка на прекъсване.При повторното отваряне на цифровата рамка ще продължи възпроизвеждане на снимки, музика или видео, които сте посетили за последен път.Преглед на снимките със слайдшоу носи повече удоволствие.Има различни преходи от време и можете да ги възпроизвежда на случаен принцип или последователно. 【Богат на функции рамка】 Дигитална рамка Atatat има много функции, включително часовник, време, аларма, календар, дистанционно управление, автоматично включване / изключване на захранването, многоезичен и т., което я прави нещо повече, отколкото само с обикновена дигитална рамка.Рамка и може да се използва като рекламен играч за демонстрация на стоки. 【Щепсела и да играе】 Просто да поставите SD карта / USB-памет (капацитет до 128 GB, не е включена в комплекта), без да инсталирате никакъв софтуер, и фоторамка ще започне да се възпроизвежда.Дигитална рамка - страхотен подарък за членове на семейството, приятели и колеги, който ви позволява лесно и щастливо да споделяте всички ценни спомени заедно.Ние предлагаме внимателен следпродажбено обслужване и 12 месечна гаранция за всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Цифрова фоторамка Atatat с сензор за движение е най-лесният начин да се насладите на своите скъпоценни спомени и да ги споделя! 12-инчов цифрова фоторамка с висока разделителна способност 1920x1080 (16 : 9) показва вашите снимки и видео с отлично визуално възприятие и превъзходно качество.

Декларирани характеристики