.

LEIZHAN 5X8 GB Сладък Животни USB Флаш памет с Веригата Пчела Лисица Сови Пингвин Флаш Памет Подаръци за ученици и студенти (опаковка от 5 животни)

LEIZHAN 5X8 GB Сладък Животни USB Флаш памет с Веригата Пчела Лисица Сови Пингвин Флаш Памет Подаръци за ученици и студенти

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Производителите на флаш памет използва десетична арифметику : Изчислено операционна система използва двоична аритметика : .Поддържа топла връзка с външен източник на захранване не е необходимо захранване от USB шина.Поддържа всички съвременни компютърни системи. скоростта варира в зависимост от вида на предоставените файлове и компютърна конфигурация. Страхотна USB, карта с памет в перфектно състояние. ? Стил на сладък животни с чип + вътре.Пчела, Лисица, Penguin, Голяма Сова, Малката Сова. ? Креативен и практичен коледен подарък за рожден ден, нова година подаръци за вашето семейство, приятели, ученици, учители, съсед, колега в полза на дружеството.Подарък от миналото на училището. ? Подходящ за съхранение, предаване и споделяне на цифрови данни, се използва за съхранение на музика, снимки, филми, дизайн, ръководства, програми, изложения и т., ? Сигурно съхранение на данни.Съхранение, устойчивост на удар и електромагнитна устойчивост.Висока скорост на трансфер при запис / четене. ? 100% нов, тестван преди изпращане. 12 месеца гаранция, че нашите продукти са с добро качество, а ние ви обещаваме, че всеки проблем, свързана с продукта, в рамките на една година от датата на закупуване ще бъдат гарантирано ремонтира безплатно. ? Стил на сладък животни с чип + вътре.Пчела, Лисица, Penguin, Голяма Сова, Малката Сова. ? Креативен и практичен коледен подарък за рожден ден, нова година подаръци за вашето семейство, приятели, ученици, учители, съсед, колега в полза на дружеството.Подарък от миналото на училището. ? Подходящ за съхранение, предаване и споделяне на цифрови данни, се използва за съхранение на музика, снимки, филми, дизайн, ръководства, програми, изложения и т., ? Сигурно съхранение на данни.Съхранение, устойчивост на удар и електромагнитна устойчивост.Висока скорост на трансфер при запис / четене. ? 100% нов, тестван преди изпращане. 12 месеца гаранция, че нашите продукти са с добро качество, а ние ви обещаваме, че всеки проблем, свързана с продукта, в рамките на една година от датата на закупуване ще бъдат гарантирано ремонтира безплатно.

Декларирани характеристики