.

Ергономичен Офис стол FelixKing, Работно Стол с облегалката за глава, Офис стол с Регулируема лумбална подкрепа, Въртящо се Работно Кресло за домашен офис с Висока обле?

Ергономичен Офис стол FelixKing, Работно Стол с облегалката за глава, Офис стол с Регулируема лумбална подкрепа, Въртящо

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✌【Ергономичен дизайн-отпуснете се】 Надеждно ергономичен офис стол Felix King има 5 точки за опора (глава / рамо / гръб / ханш / ръка) и подходяща лумбална опора, подкрепа, което позволява да се поддържа правилната поза седнал за по-голям комфорт, отслабване на налягане и премахване на болка в раменете и врата след дълги часове на работа ✌【Гъвкави регулируеми функции】 Нашите домашни трапезни столове могат гъвкаво регулиране на различна височина и ъгъл на наклона.Разширете извита облегалка от пяна, също може да се регулира в съответствие с регламент на заседание при различни форми на тялото, ефективно поддържайки главата и шията. ✌【Дишаща окото плат】 Сетчатое офис стол пропуска свободен поток на въздуха, поддържане на прохлада и комфорт по всяко време; Устойчиви на унищожаване на мека възглавница от пяна с висока плътност осигурява комфорт и дишане, тя няма да ви накара да изпотяване след дълъг работен ден. ✌【Надеждни и трайни】Удобен офис стол използва безшумни полиуретанови колела за ефективна защита на пода.Здрав тристепенна въздушен прът и удебелена взрывозащищенная укрепване печка, не само осигуряват висока носеща способност, но и повишават сигурността и стабилността на използване, както и срока на служба на стола. ✌【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 Сетчатое офис стол може да събере около 15 минути с помощта на приложените инструменти, се обърна към ръководството за инсталиране или видеоролику. 1 година гаранция!Всеки проблем може да се реши, като се свържете с нашия послепродажную услуга Felix King.

Декларирани характеристики