.

LIOOBO 2 бр. Дишаща Гума за Китката, който Поддържа Каишка за Нощен Сън, Тендинит, Тунел Артрит, Болка в китката си (Лява ръка + Дясна ръка)

LIOOBO 2 бр. Дишаща Гума за Китката, който Поддържа Каишка за Нощен Сън, Тендинит, Тунел Артрит, Болка в китката си (Лява

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Лек и дишащ материал, за удобно носенеЛесно се побира и се отстранява.Три регулируеми бретельки с цип кука и контур осигуряват индивидуална кацане, за удобно компресиране и стабилност.Подходящ е както за мъже, така и за жени.Чудесно при артрит, кистевом тунел, артрит основата на палеца, тендините или тендинопатии, кисте ганглия или просто разтягане на китката.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Описание Тази вратовръзка е идеална при синдрома на карпалния канал и слаби или травмирани китките.Има свалящ гума, която записва на китката в естественото си положение, облекчава болката и помага за предотвратяване на повторна травма.Еластична превръзка с 3 регулируеми лента, които осигуряват добра кацане и директна компресия около китката си.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : найлон. -Размер : 20x10x1 виж Предпоставка включва 2 х скоба за подкрепа на китките.

Декларирани характеристики