.

IEASEyjd Постелки за йога Постелката за йога, Универсална подложка за йога повишена плътност, дебелина 10 мм, със защита от разкъсвания, с каишка за носене на ръка, Разме?

IEASEyjd Постелки за йога Постелката за йога, Универсална подложка за йога повишена плътност, дебелина 10 мм, със защита от разкъсвания,

BGN 28.05

Сума
Налично за поръчка

Килимче за йога е текстурированную тиксо нескользящую повърхност, осигуряваща отлично сцепление и стилен дизайн, който поддържа вашата мотивация ▼ Подложка за фитнес - това е интимно облекло на всеки бодибилдера, което се отнася за почти всяка част от тялото.Това ви помага да се смекчи твърда почвата и постоянно да изпълнява всяка тренировъчното действие. ▼ Материал NBR има добра еластичност, постелката за йога 10 мм, ефективно омекотява спортни удари и предпазва от травми. ▼С помощта на нитрильного каучук NBR вътрешната повърхност се поддържа десетки хиляди клетъчни структури, както и подобряване на процеса на образуването на пяна придава възглавница висока твърдост, добра здравина и устойчивост на износване.Бързо се възстановява, дори при силен натиск. ▼Материал NBR висока плътност има добра здравина, благодарение на напредналите технологии за обработка на обзавеждане многократно прокатывается, не оставяйки следи, е подходящ за различни тренировки и асани и има широк спектър от сценарии за използване.Материал : nbr Размер : 200 см * 80 cm Дебелина : 10 мм Цвят : зелено /черно.

Декларирани характеристики