.

Въздушни Ръкави, Врати за форма Shapd Ръкавици, Детски Ръкавици, Оборудване за Стенен Детски Силиконови Калъфи Protectorgreen Вратата Панел Домашни Ръкавици Green Protectoin Дръжк?

Въздушни Ръкави, Врати за форма Shapd Ръкавици, Детски Ръкавици, Оборудване за Стенен Детски Силиконови Калъфи Protectorgreen

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Гумен калъф за дръжката на вратата-калъф за дръжката на вратата удобен, предпазва вашето бебе от удари по главата и да не се плъзга гумен калъф за дръжката на вратата-по-дебел протектор за дръжката на вратата, която изсъхва бързо, не е лесно да се е деформирал.ЛИГАВИЦАТА на дръжки на вратите-ЗАЩИТА от ДЕЦА врата дръжка : бързо изсъхва, я не е лесно да се деформира. бързо изсъхва, я не е лесно да се деформира.КАЛЪФ за РЪКАВИЦИ ДРЪЖКАТА на ВРАТАТА, - е Изработен от силикон, гъвкав и еластичен, не се плъзга и не позволява сблъсъци, стена е най-добре.Списък на пакетите 1 x защитен калъф Характеристики - врата копчето от причиняване на вреда на децата и възрастните хора, електростатичен калъфи за ръкавици за врати дръжки. - Трайни и с добри устойчиви, екологично чисти и без миризма на гумени дръжки на седалките. - и бързосъхнеща, лесно деформируемая покриване на замъка дръжката на вратата.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока защитно покритие дръжката на вратата. - Размер : силиконова ръкавица за ръце 15 x 3 x 5,5 виж - Материал : силикон лигавицата на дръжки на вратите за деца. - Изработен от силикон, мека и еластична, нескользящий и предотвратяване на сблъсък, на стената е по-добре силиконовата капачка на дръжката на вратата. - Капачка на дръжката на вратата, удобна, тя предпазва детето от удар в главата и това е нескользящий броня дръжката на вратата. - Цвят : зелен защитен калъф дръжката на вратата.Информация за стоки, Гумена капачка на дръжката на вратата, Когато отворите вратата, не прикасаетесь към студения метал и не генерируете на статично електричество.ръкавица за дръжката на вратата Ръкавица за дръжката на вратата, са изработени от силиконов материал, който е безопасен за здравето и околната среда, така че можете да го използвате с доверие. гумена тампон за дръжката на вратата, поставете я върху дръжката на ножа.

Декларирани характеристики