.

Led Лампа BA15D AC110-130V 400lm 40 W Еквивалентен на Халогенна Вставной Led Лампи с Двухконтактным Байонетным Основание за Kenmore|Singer 15-66, 99, 201, 221, 222, 401 Комплект от 2 шевни машинки (т?

Led Лампа BA15D AC110-130V 400lm 40 W Еквивалентен на Халогенна Вставной Led Лампи с Двухконтактным Байонетным Основание за

BGN 5.39

Сума
Налично за поръчка

Моля, измерете размера, преди покупка нашите светодиодни лампи BA15 DМоля, използвайте съвместим с led димер.Тя може да се използва като лампи с нажежаема жичка без регулиране на яркостта.Трябва да изключите хранене при инсталиране на led лампи BA15 D, тези лампи с високо напрежение!!.Не използвайте във влажна среда или при висока температура (> 40 ° C), например, във фурната и т. Не използвайте в напълно затворена светильниках.Ефективност - благодарение на ниското энергопотреблению led лампи Liu Ytsio консумира няколко пъти по-малко енергия, отколкото крушките с нажежаема жичка за същия период на експлоатация, при това светлинен поток нашите led лампи не по-малко, отколкото при съответните лампи с нажежаема жичка.Безопасност - благодарение на използването на led технологиите на нашите led лампи не се нагрява, за разлика от лампите с нажежаема жичка, така че няма опасност да изгори ръката, ако работите в близост до с led лампа или прикасаетесь до нея по време на работа.Трайност - благодарение на високото качество на материалите, използвани в нашите led светильниках на живот на led лампи Liu Ytsio повече от 30 пъти срока на експлоатация на лампата с нажежаема жичка.Нашите продукти са с дълъг експлоатационен живот, са енергоспестяващи и високо ефективна. ✔Двухконтактное основата на байонета BA15d и диаметъра на гнездото представляват 15 mm. Пина са на еднаква височина. ✔ Лесна инсталация : не е необходимо да се прави разлика положителен и отрицателен електрод лампи, директно го поставите в слота на лампата, за да завършите инсталацията. ✔ Е изработена от керамика и огнестойкого материал КОМПЮТЪР, модерен външен вид, е здрава и добре понася топлинното излъчване.Прозрачен капак за PC осигурява надеждна защита от влага, led лампи с мощност 400 LM осигуряват до 10 пъти по-ярка светлина, отколкото в обикновените халогенни крушки. ✔ Led лампа BA15 D, с регулируема яркост позволяват регулиране на яркостта на осветлението в диапазона от 0% до 100% .Съвместими с повечето led диммеров, не трепти, не се вести, те също могат да бъдат използвани като лампи без регулиране на яркостта. ✔ Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ : използва се за осветление шевни машини, подвесного осветление, осветление за прахосмукачка, лампи за четене и настолен торшера в дневни, кухни, трапезарии, спални, офиси, коридори, фенове монтаж на таван, стена осветление.

Декларирани характеристики