.

Аксесоари за КОМПЮТРИ Mobestech Аксесоари за КОМПЮТРИ Ръчна Детска Клавиатура Жични Клавиатура Клавиатура с капачка за комбинации Детска Клавиатура и Капачка за комб?

Аксесоари за КОМПЮТРИ Mobestech Аксесоари за КОМПЮТРИ Ръчна Детска Клавиатура Жични Клавиатура Клавиатура с капачка за комбинации

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Капачка за клавиатура, PC : Изработен е от висококачествен ABS-материал с отлично качество на изработката, здрав и не е лесно да намазватМеханична клавиатура KEYCAP : изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство.КЛАВИШ на КЛАВИАТУРАТА : Практически главни букви, за да персонализирате вашата клавиатура, за да покажете своята индивидуалност.Капачки за бутони за ИГРА на КЛАВИАТУРАТА : Матиран процес, мека обяснение на всички колпачках клавиши, приятна за кожата текстура, усещане за гладкост в ръка.КАПАЧКИ ЗА МЕХАНИЧНИ КЛАВИШИ на КЛАВИАТУРАТА : Оригиналната височина, съответстваща на височината на останалите капачки за ключове, няма да излезе извън границите на клавиатурата.Пратката включва 1 х комплект от клавиши на клавиатурата Характеристики -Капачка за комбинации има нежна текстура и е супер, може да се използва в продължение на дълго време. - Материал : ABS-матиран процес, мека зернистая текстура на покрива на всеки клавиш, приятна за кожата текстура, усещане за гладкост в ръка. - Първоначалната височина, съответстваща на останалата част на клавишным колпачкам, няма да излезе извън границите на клавиатурата. - Може да бъде дадена на семейството си и приятел-фен на клавиатурата. - Изработен от висококачествена ABS-материал с отлично качество на производство, е здрава и не е лесно става с удебелен.Информация за стоки, Капачка за комбинации shine through keyboard удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи дълго време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.Това умение може да ви служи, не ломаясь при това.Това е много практичен нажежен капачка за клавишите на клавиатурата.

Декларирани характеристики