.

Четка за Тоалетна за Домашни Любимци, Преносима Порцеланова Чистящая, Двустранно, Гъвкава, За да Премахнете Мръсотия, Силикон Скраб за Тяло за Мъже, Домашен (Розов)

Четка за Тоалетна за Домашни Любимци, Преносима Порцеланова Чистящая, Двустранно, Гъвкава, За да Премахнете Мръсотия, Силикон

BGN 15.30

Сума
Налично за поръчка

Силиконов материал : Отшелушивающая четка е изработена от висококачествен силиконов материал, екологично чист и полезен за здравето, износостойкого и коррозионностойкого, мек и еластичен, трайниПочистване и ексфолиация : Силиконовата четка може да се използва за масажи, ексфолиация и почистване на тялото, за да омекоти кожата и подобряване на кръвообращението.Портативен дизайн : Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, идеална за дом, общежитие и пътувания.Двустранен дизайн С тънка глава четки от една страна и меки оптимистичен глава от друга страна, отговарящи на вашите различни нужди.Дизайн с отвор за пръста си, лесно се задържа.Широк спектър на приложение : Може да се използва за почистване на дрехи, кухня, ястия, зеленчуци и плодове, къпане на домашни любимци и т. Силиконов материал : Отшелушивающая четка е изработена от висококачествен силиконов материал, екологично чист и полезен за здравето, износостойкого и коррозионностойкого, мек и еластичен, трайни.Почистване и ексфолиация : Силиконовата четка може да се използва за масажи, ексфолиация и почистване на тялото, за да омекоти кожата и подобряване на кръвообращението.Портативен дизайн : Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, идеална за дом, общежитие и пътувания.Двустранен дизайн С тънка глава четки от една страна и меки оптимистичен глава от друга страна, отговарящи на вашите различни нужди.Дизайн с отвор за пръста си, лесно се задържа.Широк спектър на приложение : Може да се използва за почистване на дрехи, кухня, ястия, зеленчуци и плодове, къпане на домашни любимци, и т. Характеристика : 1. Почистване и ексфолиация : Силиконовата четка може да се използва за масажи, ексфолиация и почистване на тялото, за да омекоти кожата и подобряване на кръвообращението. Широк спектър на приложение : Може да се използва за почистване на дрехи, кухня, ястия, зеленчуци и плодове, къпане на домашни любимци, и т. Двустранен дизайн : с глоба щеточной глава от една страна и меки оптимистичен глава от друга страна, отговаря на различните нужди.Дизайн с отвор за пръста си, лесно се задържа. Портативен дизайн : лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, идеална за дом, общежитие и пътувания. Силиконов материал : Отшелушивающая четка е изработена от висококачествен силиконов материал, екологично чист и здравословен, износостойкого и коррозионностойкого, мек и еластичен, трайни.

Декларирани характеристики

Item Type:
Silicone Brush
Material:
Silicone
Package List:
1 x Silicone Brush: