.

Чекмеджето DOITOOL Дърпа Черен шкаф-2 бр. Нажимная Самоблокирующаяся Вратата се Затвори, вратата на достъпа на гардероба с чувствителен на допир капаче, Притискателни?

Чекмеджето DOITOOL Дърпа Черен шкаф-2 бр. Нажимная Самоблокирующаяся Вратата се Затвори, вратата на достъпа на гардероба

BGN 2.83

Сума
Налично за поръчка

СЪОБЩЕНИЕМатериал : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, здрав и издръжлив, вградена скоба за пружинен натиск.Дизайн : Натиснете, за да отворите или затворите, много практичен и лесен за инсталиране, се инсталира при липса на трясущихся дръжки на шкафовете, серванта и други мебели.Широко се използва : гардероб, разтегателен кутия, на вратата, скрин с чекмеджета, гардероб, кухненски шкаф, мебели за дома. Размер : 6,9 х 4,25 х 1,7 виж 2.Моля, запознайте се с размера, преди да купите.Пакетът включва : 2 x Вратата се затвори.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас свободно.Материал : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, здрав и издръжлив, вградена скоба за пружинен натиск.Дизайн : Натиснете, за да отворите или затворите, много практичен и лесен за инсталиране, се инсталира при липса на трясущихся дръжки на шкафовете, серванта и други мебели.Широко се използва : гардероб, разтегателен кутия, на вратата, скрин с чекмеджета, гардероб, кухненски шкаф, мебели за дома. Размер : 6,9 х 4,25 х 1,7 виж 2.Моля, запознайте се с размера, преди да купите.Пакетът включва : 2 x Вратата се затвори.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас свободно.Описание - Натиснете, за да отворите или затворите, много практичен и лесен за инсталиране, се инсталира при липса на разклащане дръжки на шкафовете, бюфет и други мебели.- шкаф, разтегателен кутия, на вратата на достъпа, скрин, гардероб, кухненски шкаф, мебели за дома, характеристики Цвят : кафяво. Размер : 6,9 х 4,25 х 1,7 виж Материал : ABS.Пратката включва 2 х вратата се затвори.

Декларирани характеристики