.

Ejoyous Стенен са провокиращи все Мат, Боксовия Чувал За Боксов удар, с Акцент върху стената, Круша Чанта от Изкуствена Кожа, Мека Удобна Вътрешна Поролоновая Тампон, Б?

Ejoyous Стенен са провокиращи все Мат, Боксовия Чувал За Боксов удар, с Акцент върху стената, Круша Чанта от Изкуствена Кожа,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Компактно монтиране на стена】 : Конструкция за монтиране на стена се превръща неизползвано пространство на стената в обучение станция спестява място, стенни цел за бокс е идеален за тренировка хуков, апперкотов, директни удари, тренировка на тялото или на горните крайници след тежък работен ден 【Здрав】 : светът бокс круша за монтиране на стена, изработен от висококачествена изкуствена кожа и пяна, повърхността е гладка и лесно за почистване, износостойкая, здрава и трайна, когато пошиве, може да се използва в продължение на дълго време. 【Удобен за защита на ръцете си】 : Вътрешна поролоновая уплътнението е мека и удобна, предпазва ръката си по време на закаляване на ръцете, идеален за тренировки, за да се освободите от стреса, чудесен подарък за хора, които изпитват натиск от ежедневието на работа или обучение. 【Подходящ за фитнес в домашна фитнес зала】 : Лек и удобен, можете да тренирате сила на ръцете, да направи тялото си силни и здрави, подходящи за тренировки вкъщи и във фитнес залата, стенни цел за фокусиране е основен предмет на занимания по таекуондо и бокс. 【Лесна инсталация 】 : Тази стенни, светът бокс, круша, разработен с крепежным дупка, нейната лесно да се инсталират на стената или на всяко място за тренировки.Ако имате някакви притеснения относно това боксов удар, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Компактно монтиране на стена】 : Конструкция за монтиране на стена се превръща неизползвано пространство на стената в обучение станция спестява място, стенни цел за бокс е идеален за тренировка хуков, апперкотов, директни удари, тренировка на тялото или на горните крайници след тежък работен ден. 【Здрав】 : светът бокс круша за монтиране на стена, изработен от висококачествена изкуствена кожа и пяна, повърхността е гладка и лесно за почистване, износостойкая, здрава и трайна, когато пошиве, може да се използва в продължение на дълго време. 【Удобен за защита на ръцете си】 : Вътрешна поролоновая уплътнението е мека и удобна, предпазва ръката си по време на закаляване на ръцете, идеален за тренировки, за да се освободите от стреса, чудесен подарък за хора, които изпитват натиск от ежедневието на работа или обучение. 【Подходящ за фитнес в домашна фитнес зала】 : Лек и удобен, можете да тренирате сила на ръцете, да направи тялото си силни и здрави, подходящи за тренировки вкъщи и във фитнес залата, стенни цел за фокусиране е основен предмет на занимания по таекуондо и бокс.

Декларирани характеристики