.

Врата за кучета Decormax, Автоматично Затваряне на врати за домашни любимци с Късата врата, Врата за домашни любимци, за стълби и Врати отвори (Бели)

Врата за кучета Decormax, Автоматично Затваряне на врати за домашни любимци с Късата врата, Врата за домашни любимци, за

BGN 21.66

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!. [Управление с една ръка] : управление на входната врата с една ръка, двустранен дизайн, автоматично отваряне и затваряне, при 0-90 ° вратата автоматично се затваря. [Сверхширокий дизайн] : включително и удължители на * инч, най-широката от които може да достигне * см, за използване в отвори врати, стълбища, коридори къщи, подходящи за домашни любимци на малки и средни по размер. [Здрав и издръжлив] : Здрава стоманена рамка, която е в състояние да устои на удара на големи домашни животни, прекъсвач с двойно натискане. [Лесен монтаж] : инсталация под налягане, няма нужда да използвате инструменти за успешна инсталация, не е необходимо пробиване, няма щети на стената. [Ученето през целия обслужване на клиенти] : Дръжка за домашни любимци включва подробни инструкции, инсталационен обзавеждане и лесна инсталация.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Вратичка за кучета Decormax, Автоматично закрывающаяся врата за домашни любимци с късата врата, вратичка за домашни любимци, за стълби и врати отвори * X * X * Проверка вратичка за кучета, комплект за затягащите монтаж с *-инчов удлинителем.

Декларирани характеристики