.

ZAAHH Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Домакински Стенни Четка За почистване на Тоалетната чиния Баня С Дълга Дръжка И Мек Косъм Четки За почистване на 360 ° ?

ZAAHH Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Домакински Стенни Четка За почистване на Тоалетната чиния Баня С Дълга Дръжка

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Четка за тоалетнаЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Материал-Тази четка за тоалетна, е направена от пластмаса, която може да е дълбоко изтриване на отпадъци в тоалетната чиния. Размер (Д Х Ш Х В) 5,9 × 2,9 х 17,9 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента.Използването е Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти.Четка за тоалетна.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Материал-Тази четка за тоалетна, е направена от пластмаса, която може да е дълбоко изтриване на отпадъци в тоалетната чиния. Размер (Д Х Ш Х В) 5,9 × 2,9 х 17,9 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента.Използването е Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти.Четка за тоалетна.

Декларирани характеристики