.

01 Cartoony Удължител Кран, Устройство За Измиване на Ръцете, Не Съдържа Бисфенол А, Удължител на Чешмата за Миене на ръце за деца (Зелен)

01 Cartoony Удължител Кран, Устройство За Измиване на Ръцете, Не Съдържа Бисфенол А, Удължител на Чешмата за Миене на ръце

BGN 37.72

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен силикон и полипропиленови материали, издръжлив и надежден, не съдържа BPA, е безопасно за здравето на децатаПреносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери.Той може да събира вода, намаляване на спрей, за да се предотврати намокряне на децата и за спестяване на вода, което позволява на децата да свикнат да се измие ръцете.Сладък мультяшные форми, които привличат вниманието на децата и принуждавайки ги да си мият ръцете по-независимо, не създава бъркотия в банята.С помощта на втулка за крана от силиконов материал, мек и высокоэластичный, продължителна употреба без мухъл прави майката по-уверени. Той може да събира вода, намаляване на спрей, за да се предотврати намокряне на децата и за спестяване на вода, което позволява на децата да свикнат да се измие ръцете. Изработен е от висококачествен силикон и полипропиленови материали, издръжлив и надежден, не съдържа бисфенол А, за здравето на децата. Ръкав за крана от силиконов материал, мек и высокоэластичный, продължителна употреба без мухъл, майка на по-сигурна. Преносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери. Сладки мультяшные форми, които привличат вниманието на децата и принуждавайки ги да си мият ръцете по-независимо, не създава бъркотия в банята.Параметри : Тип на продукта : Удължител на детския кран Материал : силикон + PP Цвят : зелен Размери : около.4 инча Осъществяване Списък : 1 х кабел за удължаване на детския чешмата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Children's Faucet Extender
Material:
Silicone +pp
Color:
Green
Size:
Approx.10.4 x 6.3 x 6cm / 4.1 x 2.5 x 2.4in
Package List:
1 x Children's Faucet Extender    :