.

буталото и четка за тоалетна uptronic, Набор от четки за тоалетна и тежки буталата за тоалетна с държач Комплект за почистване на баня-2 в 1 с модерна стойка Caddy (черен, 1 к?

буталото и четка за тоалетна uptronic, Набор от четки за тоалетна и тежки буталата за тоалетна с държач Комплект за почистване

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

?РАЗХОД на набор от буталото и четки за тоалетна : Лесно справляйтесь с интензивно почистване на тоалетната чиния и да се гмурнат във водата с помощта на инструментите, включени в нашия разход на набор от буталото и четки за тоалетнаПочистете си тоалетната чиния с помощта на четка и погружайте запушените области тоалетни чинии, като професионалисти!. ? ЕФЕКТИВЕН И е УНИВЕРСАЛНО СЪВМЕСТИМ буталото : Удобен помощник, сверхпрочный буталото за тоалетна създава сверхплотное уплътнение около тоалетна дупки, осигурява максимална мощност потапяне за премахване на силни засоров в тоалетни, сливных дупки за душ и мивка.Уникална 4-степенна гумена търтей, съвместима с повечето размери източване. ?ЕРГОНОМИЧЕН НАКРАЙНИК за тоалетната чиния ПЪЛНА ГАМА от : кръгла четка за тоалетна 360° с напълно черна четина, не линяющей, ефективно премахва петна от всички краища на порцеланови тоалетни чинии, без да води до промяна на цвета или боядисване. ?ОБОРУДВАН СКРИТА КАПЛЕУЛОВИТЕЛЕМ : основа на нашето набор вантузов за тоалетна, предназначени за поддържане на чистота и чистота пола в банята, той е оборудван с модерна дренажна система.Капки незабавно улавливаются за поддържане на адекватна вентилация.Елегантен дизайн на своята практика caddy & matching прост и минималистичен и сдържан. ? ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ И КУПУВАЙТЕ БЕЗ РИСК : Особено здрава гума търговски клас.Компактна комбинация четка за тоалетна и тоалетна на буталото може да се използва както в жилищни, така и търговски помещения.Ние обещаваме да ви предоставят пълно възстановяване, ако не сте доволни от покупката си. ?РАЗХОД на набор от буталото и четки за тоалетна : Лесно справляйтесь с интензивно почистване на тоалетната чиния и да се гмурнат във водата с помощта на инструментите, включени в нашия разход на набор от буталото и четки за тоалетна.Почистете си тоалетната чиния с помощта на четка и погружайте запушените области тоалетни чинии, като професионалисти!. ? ЕФЕКТИВЕН И е УНИВЕРСАЛНО СЪВМЕСТИМ буталото : Удобен помощник, сверхпрочный буталото за тоалетна създава сверхплотное уплътнение около тоалетна дупки, осигурява максимална мощност потапяне за премахване на силни засоров в тоалетни, сливных дупки за душ и мивка.Уникална 4-степенна гумена търтей, съвместима с повечето размери източване. ?ЕРГОНОМИЧЕН НАКРАЙНИК за тоалетната чиния ПЪЛНА ГАМА от : кръгла четка за тоалетна 360° с напълно черна четина, не линяющей, ефективно премахва петна от всички краища на порцеланови тоалетни чинии, без да води до промяна на цвета или боядисване.

Декларирани характеристики